• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPVP

Status
    Not open for further replies.

Zeul Flame

User
    Player
    Nick-ul tău: flame10165

* Propunere:  Propun sa se adauge o noua mapa, sau macar bagati inapoi mapa cu craterul sau cea cu pestera in munte. Mapa actuala este plina de obiecte si prea detaliata + ca uneori ai si drop frame.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  In bine, deoarece multi jucatori de kit doresc asta.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aceasta propunere ar fi utila pentru comunitate deoarece cred ca ar crește din nou numarul de jucatori de kitpvp.

* Subserver: Kitpvp

* Alte precizări:   Daca nu bagati o mapa noua, bagati una veche din alea 2 mentionate la a-2-a cerință.      DACA AM FACUT GRESELI PE UNDEVA, SCRIU DE PE TEL SI E MAI HÂȚOS.

RaiNyh

User
    Player
    :pro: mapa noua face mult lag si e naspa, cea cu cratetul era cea mai buna.

Sobolanul69

User
    Player
    :pro: Mapa cu craterul era cea mai smechera deoarece jucam in 400 fps ( pe mapa asta noua joc in 120 ) si macar nu arata ca o mapa de skypvp

SonicLimiter > All

Sobolanul69

User
    Player
    AlexFTW_ said:
    Salut, daca mapa ar fi schimbata asta ar insemna un wipe, am intalnit si eu niste probleme cu lag-ul dar asta este de la PC-ul meu, nu de la server/sectiune, votul meu este :contra: Deoarece poate uni dintre playeri  o plac si nu au lag. 
    Mapa schimbata = Wipe ... Esti batut in cap ?

aLexeiC

VIP
    VIP
    Daca sa dechis sa schimbe mapa asta este foarte bine deoarece este o echipa care muncesc la aceste mapi si depun tot efortul pentru a aduce o schimbare pentru a atrage jucatori pe respectiva sectiune. Nu cred ca ar fi frumos sa stai cu o mapa 1 an. 

Din partea mea :contra:

AlexPavel

User
    Player
    Nu consider ca e necesar sa se schimbe mapa!

:contra:

AiceFx

User
    Player
    La multi le place mapa aceasta dar nu strica o mapa noua :pro:

Status
    Not open for further replies.