• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere leaderboards

Status
    Not open for further replies.

Fine_AmV

User
    Player
    * Nick-ul tău: Fine_AmV

* Propunere:  un prieten a propus sa faceti leaderboards pe skywars dar eu as dori sa adaugati si in bedwars

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : playerii vor dori sa fie in leaderboard asa ca vor juca mai mult (depinde de om)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : desigur cum a zis si prietenul meu va fi un plus in playeri si in activitate

* Subserver: Bedwars Solo/Team

* Alte precizări:  nimic .

Geaniina03

User
    Player
    Am facut si eu aceasta propunere. Inca sper sa fie aceptata pentru ca leaderboards-ul motiveaza jucatorii sa castige meciurile si sa faca cat mai multe kills. 🙂

:pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Leaderboards-ul exista pe bedwars , dar nu sunt pe toate categoriile de Bedwars (Solo,Doubles).

Va trebui sa asteptam pana cand aceasta mare actualizare va fi pe toate sectiunile.

Dar votez :pro: oricum , pentru ca propunerea e buna in sine si jucatorii se pot motiva mai mult de la leaderboard, ca o competitie.

dreadlordhar

User
    Player
    A fost implicata propunerea asta pe versiunea noua a bedwars-ului (bedwars 4v4 server 2), si se va intorce la toate categoriile, cand se va rezolva problemele tehnice a bedwars-ului nou. :pro:

RazvyRO

User
    Player
    Salut Fine_AmV , ar fi o idee  buna , sper sa se adauge de la mine ai :pro:

Succes!

SanduK

Loyal
    VIP
    Daca ar fi adaugat Leaderboard ar aduce la o abaterea prea mare de hackeri  . Am umple doar serverul de hackeri si dupa singuri va plangeti dc nu e bun Pluginul sau dc nu avem Antik Killaura :contra:

Limo338 🌺

User
    Player
    O idee foarte buna, care va îndruma jucatorii sa joace mai mult. :pro:

Thywen

User
    Player
    Am mai raspuns si in topic-ul prietenului tau, propunerea ar fii utila pentru dezvoltarea comunitatii si pentru a da jucatorilor un scop pentru a se juca, ar face jocul mai competitiv.

memelighthax

User
    Player
    Salut Fine_AmV !

Propunerea ta este una foarte interesanta si buna , ar da jucatoriilor un scop de a juca, cum a spus si Thywen . O sa poti avea o competitie si asta ar face playerii sa fie mult mai activi .

Skipport

User
    Player
    :pro: Am facut si eu o propunere unde primesti tokens pt winstreak, si cred ca ar fi buna daca ar fi gen la leaderboards cine are mai multe winuri, primeste atatea tokens.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.