• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Lobby

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
     * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Adaugarea unei comenzi in lobby pentru a accesa busola , ca sa intram in minigame-uri sau gamemode-uri

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Exista jucatori ce sunt "buguiti" si nu pot intra in niciun minigame/gamemode.Ar fi mai usor pentru jucatori si nu ar mai fi nevoie sa schimbe conturile.

* Subserver: Lobby

* Alte precizări: Votati pentru a fi realitate. 

Last edited by a moderator:

BOBOBO_

User
    Player
    Daca te blochezi in lobby nu e greu sa iesi de pe server si sa intri iara :contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Daca te blochezi in lobby nu e greu sa iesi de pe server si sa intri iara :contra:
    Nu merge , asta e problema cea mai mare , mi-a prezentat unul si video 😕 . (Nu il am din pacate)

RazvyRO

User
    Player
    Hey xMiniGun, ideea ta mi se pare ok , eu as vrea sa fie si busola si sa existe acea comanda , de la mine ai :pro:

Succes cu ideea ta !

#TitaniuMark

User
    Player
    este o idee buna.

un alt mic "-" la sistemul cu busola este protectia anti spam. de exemplu ai intrat pe server si vrei sa intri foarte rapid pe factions dar atunci cand apesi o sa iti spuna in chat "te rugam sa astepti x pentru a putea face asta" . ar fi mult mai simplu sa poti intra cu o comanda, gen "/join factions" sau "/sv f" - sv=server | f=factions

iar in cazul minigame-urilor cu mai multe moduri gen bedwars / skywars sa fie

"/sv bw 4v4 1" ( 4v4 server 1 / server 2) ; 

"/sv bw 2v2" ;

"/sv sw t" ( skywars - teams ) ;

sper ca se intelege clar !

votul meu este :pro:

Juzoo

User
    Player
    Imi place idea ta.Deoarece cand te stachezi in Lobby Trebuie vreo 10 minute ca sa nu mai fii stackat .Exemplul meu este pentru SkyBlock

/sb air

/sb spring

/sb renegade sau cum o fi el

De la mine ai :pro:

Gamerultes

User
    Player
    :contra:  dupa cum a zis si bobo nu e foarte greu sa iesi si sa reintri inapoi

Thywen

User
    Player
    :contra: Joc de mult timp pe server si nici macar o singura data nu mi s-a intamplat sa nu mai mearga busola, iar daca este o sansa sa se intample asta, un relog de 10 secunde nu strica.

Limo338 🌺

User
    Player
    Ar fi o idee ok sa se adauge comenzi pentru fiecare sectiune, de ex /sb spring, /surv classic, etc. :pro:

MrAstrix

User
    Player
    :pro: foarte bună ideea @xMiniGun 🔥. Am avut și eu zile în care nu puteam sa folosesc busola și chiar dacă ieseam de pe server și reintram, tot nu mergea. 

itsdmy_803

User
    Player
    :contra: Mi se pare o idee, banala, se poate da relog.... + ca niciodata nu am patit asa ceva...

Skipport

User
    Player
    :contra: Poti da /hub sau sa iesi de pe server + Am vazut ca cu asta poti sa grifezi niste servere adica daca au acces la /server te poti duce la ei pe cont si iti zice sa te loghezi tu scrii /server [sectiune] si ii spargi contu. Deci useless.

Exation

User
    Player
    /hub sau iesi de pe server daca esti buguit+rar se intampla sa patesti asa ceva...   :contra:

Chalk20

VIP
    VIP
    Îmi place ideea, cu comenzile, de exemplu sa scrii /bedwars 4 2 și să te ducă pe serverul 2 de 4v4v4.

:pro:

_Maniacu22

User
    Player

Și mie mi s-a întâmplat odată chestia asta. Sper exemplu /practice pvp si sa de duci pe practice. 

MarianMrK5

User
    Player
    Mi se pare o idee chiar buna , si eu as crede ca asa nu s-ar mai blocka lumea

Kasiey

VIP
    VIP
    :pro:  ar fi o ideie buna finca ar fi mai usor sa intri pe sectiuni sa fie o comanda de ex /join factions sau /join practice pvp

Status
    Not open for further replies.