• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Lobby

Status
    Not open for further replies.

xGrubby

User
    Player
    * Nick-ul tău: xGrubby

* Propunere: sa se adauge comanda /msg in lobby 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, probabil

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila deoarece daca 2 prieteni se intalnesc in lobby si vor sa se joace amandoi, pot vorbi pe /msg si sa decida pe ce sectiune se duc.

* Subserver: Lobby

* Alte precizări:  Nimic -

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta mi se pare destul de buna. Eu de multe ori intalnesc prieteni sau colegi de staff prin lobby si comanda /msg m-ar ajuta mult, nu neaparat pentru a-i intreba unde sa jucam, ci pentru un simplu "buna! Ce faci?". De la mine ai:

:pro:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut!
    Propunerea ta este una foarte buna, deoarece cum ai mentionat si tu, daca doi prieteni se intalnesc in lobby, iar acestia nu pot comunica pe alte aplicatii, comanda /msg este foarte utila. 
    De la mine ai :pro:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta,personal nu mi se pare nuna destul de buna caci,pot exista playeri care pot face reclama prin /msg,si astfel.Aici vreau sa adaug ca daca acestia sunt prieteni au o retea de socializare prin care pot vorbi,nu?

De la mine ai :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Cred ca ar fi o idee buna. Cine stie, poate te revezi cu un prieten vechi, nu va mai stiti discordul si nu aveti cum sa va contactati. Accesul la /msg ar fi bine-venit. Ai putea strange cativa oameni si sa va duceti toti pe o sectiune anume, de asemenea daca te cunosti cu cineva ai putea sa te coordonezi mult mai bine, stabilind un posibil timp in care intrati pe sectiunea x, y sau z si asa mai departe.

In concluzie, votul meu este :pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut, Grubby!

Imi place foarte mult propunerea ta, mi se pare una chiar originala si ar ajuta multi jucatori deoarece de multe ori ne intalnim in lobby cu prieteni, vrem sa jucam ceva impreuna si nu putem comunica unul cu celalat. 
    Sper sa se adauge si de la mine ai :pro:  

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

In aceasta propunere vad si avantaje, dar si dezavantaje. Unul dintre avantaje este acela ca daca iti intalnesti prietenii pe lobby, le poti zice pe ce minigame/gamemode sa mergeti, iar dezavantajul este acela ca se pot face reclame, si ar fi foarte putini care ar putea vedea mesajele in /msg. 

Din pacate de la mine ai  contrac.png . Succes!

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, ar fi o sugestie foarte frumoasa sa ne putem da mesaje in lobby.
    Mesajele nu ar fi unele complexe, poate doar un Salut sau un Ce faci? , putand astfel sa ne intalnim mai usor pe sectiuni, sau sa comunicam cu prietenii nostri.

De la mine ai :pro:

Status
    Not open for further replies.