• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere manhunt

Status
    Not open for further replies.

isdjflasefe

User
    Player
    * Nick-ul tău:isdjflasefe

* Propunere:adaugarea sectiuni manhunt 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Aceasta sectiune ar aduce multi jucatori noi + ar fii o sectiune unica in romania

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : sporirea playerilor pe server

* Subserver:manhunt

* Alte precizări:  nu

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca ar fi o idee buna, deoarece ar fi un lucru amuzant si nou. Ai putea sa te joci cu prietenii. Cred ca ar putea fi adaugat acest minigame pe sectiunea Arcade, cred ca ar aduce cativa jucatori noi.

:pro:

DarLIk457

User
    Player
    Salut! Ideea ta este una originala si atragatoare. Mi-ar placea sa am ocazia sa vad despre ce este vorba . Este de apreciat ca e o idee unica . Este si distractiv in caz de vrei sa te joci cu prietenii . Ideea ta ar merita o sansa . Din partea mea vei primi :pro:  pentu acest concept unic . 

Drak0n_776

User
    Player
    Salut!

Ideea ta chiar este originala, ar fi super sa se adauge aceasta sectiune, deoarece cred ca ar atrage multi jucatori!

Eu iti voi da  :pro: pentru ca merita de incercat aceasta ideie!

Zi faina! 

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Ideea in sine este buna, dar nu sunt de acord cu asta deoarece o sa se enerveze jucatorii ca nu sunt speedrunneri sau ca mor de la cheat-uri. Mi s-ar parea cam prea greu ca de obicei un manhunt accepta glitch-urile minecraft-ului sau alte chestii, daca serverul nu accepta astea, ti-ai lua kick pentru fly sau chiar ban. Asta-i treaba cu manhunturile, ca tu trebuie sa vii cu o idee noua si sa-i pacalesti pe inamici, dar cum sa-i pacalesti daca glitch-urile nu functioneaza? :))

Personal, nu sunt de acord cu asa ceva.
    :contra:

Andreea256se

User
    Player
    Aceasta propunere este destul de interesanta , care ar merita incercata sa zicem o perioada de o saptamana daca la jucatori le place , va atrage mai multi jucatori nu neaparat din Romania ci si din alte tari.

De la mine ai :pro:

Status
    Not open for further replies.