• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere: Mape Bedwars

Status
    Not open for further replies.

CristiCelMar

User
    Player
      * Nick-ul tău: ii_sxd

* Propunere:  Eu propun ca mapele vechi să rămână pe Serverul Gamster din mai multe motive: 1. Sunt ca o parte din joc, fără ele nu prea mai este la fel. 2. Multe alte Servere au aceste mape vechi și unii playeri le consideră mai bune decât cele noi. Aș zice să putem să ne alegem ce mapă vrem să jucăm din Lobby-ul Bedwars, ca pe Skywars.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Unii playeri mai vor să joace și pe mape din trecut, nu doar cele noi.

* Subserver: Bedwars

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Cred ca ar fi o idee buna deoarece de exemplu mie imi plac doar anumite mape, pe celelalte nu ma simt in largul meu, sunt noi si dureaza ceva pana sa le inteti la perfectie. Daca am putea sa ne alegem din start mapa, ar fi mult mai usor. Stii deja la ce harta sa te astepti, stii unde trebuie sa te duci imediat dupa ce iti iei materialele necesare si nu pierzi asa mult timp uitandu-te in jur sa vezi daca pe acea mapa jucatorii pot da rush. 

Pe baza argumentelor de mai sus, eu iti voi oferi :pro:

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Dupa cele citite mai sus, ar fi o idee buna sa se bage mapele mai vechi, multi le cunosc si  este mai usor sa joace. Nu ar strica sa fie mai multe mape, astea de acum si cele vechi.
    Mereu cand vad o mapa noua nu prea ma simt in stare, imi este mai greu sa ma acomodez.

Dupa cele scrise mai sus, de la mine ai un :pro:

Anastasia__

User
    Player
     Buna! 

Si mie mi se pare destul de interesanta ideea ta ! Multi playeri sunt de mult timp pe sectiune si prin urmare cunosc mapele vechi si le e mai usor sa joace . Poate chiar sa ramana unele din mapele noi, insa sa fie si cele vechi .

De la mine ai :pro:  

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Sunt de acord cu tine, mapele vechi are trebui reintroduse in joc deoarece,personal, am invatat sa joc Bedwars pe acele mape. Plus ca sunt foarte bine lucrate, jucatorii vechi probabil au invatat strategiile acestora si vor beneficia de acest avantaj.

:pro:

Status
    Not open for further replies.