• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected PROPUNERE MESAJ INFORMATIV

Status
    Not open for further replies.

ARMSabin

User
    Player
    * Nick-ul tău:ARMSABIN

* Propunere: Pe sectiunea survival-clasic putem beneficia de fly-ul permanent daca folosim launcher-ul acestei comunitati ,propun sa fie bagat plugin ce va aminti acest lucru o data pe ora .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Noi, cei de pe  sectiunea survival ne vom bucura ca suntem cu totii egali si nu vor exista dezavantaje asupra playeri-lor noi ce nu stiu acest lucru imediat cum intra pe aceasta sectiune. Ar fi un implus de a devenii builderi o mica parte din playeri ,deoarece dupa cum stiti pvp-ul cu fly iti da disable automat asa ca tendinta duce inspre a construi ceva,chiar daca este cub cu cub de pe Youtube ❤️ 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Prin aceasta propunere launcher-ul acestei comunitati va fii mai renumit decat este deja. Zic asta deoarece peste tot dupa cum stiti este pe primul loc in top-uri. Multi playeri se vor folosii de acest launcher poate chiar si dupa ce nu vor mai juca pe acest server, deoarce are toate versiunile si nu prezinta niciun bug ,o parte din acel playeri va ramane dedicata acestui server ❤️ 

* Subserver: Am revenit pe minecraft dupa un an jumate de pauza si ma bucur ca am dat de acest server pe care chiar ai ce face si niciodata rutina nu isi va spune cuvantul incat sa te plictisesti de el. 

* Alte precizări:  Sa ne bucuram de joc ,iar celor cu trap 1x1 va doresc multe zile de recuperare in vara ❤️ #du-tesispalatepemaini

xGrubby

User
    Player
    :pro:  Este o propunere buna, probabil mult mai multi jucatori ar folosi Gamster Launcher, stiind ca au mai multe beneficii.

da4ius2006

User
    Player
    :pro: Asa mai multi jucatori ar folosi gamster launcher si are avea un bonus 

stasicMD

User
    Player
    Nu foarte multi folosesc la moment Gamster Launcher si ar creste numarul de utilizatori deci ai de la mine  :pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Ar face ultilizatul Launcherului mai important din partea mea ai :pro: Bafta!

AiceFx

User
    Player
    Probabil ar folosii mai multi gamster launcher-ul deci :pro:

tennesy

User
    Player
    Salut nu vad rostul la propunerea ta ca pe survival clasic ai fly permanent de la gamster launcher :contra:

PandaKing.

User
    Player
    La fel ca tennesy . nu-i vad rostul :contra:

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

:pro: Deoarece ar indemna pe mai multi sa foloseasca launcher-ul, si asta cred ca este un beneficiu in plus pentru comunitate.

Gandalf762

User
    Player
    :pro: Ar atrage playeri in utilizarea gamster launcher-ului. Este ceva benefic comunitatii.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Buna ideea 🙂

xVllad

User
    Player
    :pro: Asa  mai multi playeri ar folosi Launcher Gamster. Este ceva benefic comunitatii.

aLexeiC

VIP
    VIP
    Cred ca aceasta propunere este una destul de ok. Si cred ca daca ar aparea mesajul ala odata la  5/10m nu ar incurca pe nimeni.

:pro:

Status
    Not open for further replies.