• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Minecraft 2

Status
    Not open for further replies.

alexromea5

User
    Player
    * Nick-ul tău: xAlexRomea

* Propunere: Sa existe o comanda , ca de exemplu /chat vanzari , /chat general  ( de asemenea sa poti creea si tu unul ; sa zicem ca ai pe insula ta o tombola , participantii sa scrie /chat tombola , sa nu-i deranjeje si pe ceilalti cu tombola lor ) .. In varful zilei , cand sunt 100+ online pe skyblock e prea greu sa gasesti un mesaj pe care-l cauti in chat . Sau daca vrei sa vorbesti cu-n prieten , si e destul de complicat cu /tell numele lui de fiecare data.. asa ca mai usor creati un chat room  pentru voi doi , si scrieti fara sa va mai complicati . 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta in mod pozitiv , deoarece chat-ul ar fi mai ordonat , si mai usor sa gasesti ceea ce cauti . 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cum am mai zis , simplifica viata jucatorului .

* Subserver: Minecraft -  Skyblock sau altele . Cel putin asta ma joc eu .

* Alte precizări:  Am scris asta in 5 minute , daca este ceva gresit gramatical / exprimativ , scuzati-mi graba ! 

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    Nu mi se pare buna idea ta una buna ar fi prea multe chaturi ca deja exista unul secret al stafului si mai este /msg /say si /tell si pentru tombala nu cred ca ar fi una necesara .

:contra:  

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :contra: asta ar distruge complet tot chatul si ar fi plin de chat sell, tombola, vanzari etc..

Deci asta ar fi chiar inutil. Asta este parerea mea de propunerea ta. 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu imi place idea de mai multe chat-uri , mai multa treaba pentru staff etc :contra:  

Coool_PvP

User
    Player
    Argumentele mele:

1.Nu vad de ce s-ar adauga atatea chat-uri 

2.Pe skyblock poate se va adauga(daca nu este deja nu mai stiu cum era la skyblock) sa fie /is chat si poate vorbi chat-ul insulei

3.De la mine ai :contra:

Status
    Not open for further replies.