• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere - Minecraft premium.

JavaScr1pter

User
    Player
    * Nick-ul tău: JavaScr1pter

* Propunere: Propun ca staff-ul sa se gandeasca sau sa dezvolte un sistem de a nu mai pierde bunurile la schimbarea numelui pe conturile premium. Personal, am cont premium si am avut mari pierderi deoarece mi-am mai schimbat numele pe acest server, chiar doresc sa-mi cumpar grade, dar poate, doresc sa-mi schimb si numele. Cel mai bun raspuns probabil ar fi, "Nu ti-l schimba", dar, este si unul negandit, deoarece, este in firea umana sa te plictisesti.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar influenta numarul de jucatori, cu aceste circumstante server-ul cu siguranta va dispune de mai multi jucatori care au minecraft premium si care totodata, probabil, sunt mai maturi.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece nu ar mai exista atatea pierderi "digitale materiale"

* Subserver: Server-ul in intregime.

* Alte precizări: Multumesc anticipat pentru citirea sugestiei. Erol#7620, am lasat discordul daca este cazul de anumite intrebari.

LAGI

Rațoi
    Player
    MOTIV:
    Salut, stafful nu raspunde de itm pierdute, sau ca ti-ai schimbat numele de pe cont, asta a fost greseala ta.
    VOT:
    CONTRA

JavaScr1pter

User
    Player
    MOTIV:
    Salut, stafful nu raspunde de itm pierdute, sau ca ti-ai schimbat numele de pe cont, asta a fost greseala ta.
    VOT:
    CONTRA
    Salut, din pacate, cred ca ai dat reply la sugestie aiurea, fara ca macar sa intelegi esentialul, nu era vorba ca mi-am pierdut eu itemele, prin exemplul acesta am dat de inteles ca s-ar putea salva progresul mult mai usor cu acest sistem si serverul ar benefcia de mai multi jucatori cu minecraft premium care in general sunt mai maturi, faptul ca eu mi-am pierdut itemele n-are nici o treaba cu sugestia, tu ai dat contra pentru ca nu raspundeti de iteme pierdute, ce treaba are asta cu ideea sugestiei mele in sine?