• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Minecraft

Status
    Not open for further replies.

alexromea5

User
    Player
    * Nick-ul tău: xAlexRomea

* Propunere: Utilizatorii care fac greseli gramaticale in mod repetat sa primeasca avertiment , apoi mute . ( 2 minute.. ) 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar inflenta in mod pozitiv :)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : E frustrant sa vezi atetea greseli in chat .

* Subserver: Minecraft - Toate sectiiunile 

* Alte precizări:  Nu-s bun la dezvolat idei la ora asta 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Pai daca sa zicem ca gresesti? De ce sa primesti mute? Gen poate te grabesti si nu vezi ce scri, de la mine ai un :contra:  Nu imi place idea da deloc

alexromea5

User
    Player
    Scrii , ideea * :)) , si ma refer sa primesti mute daca gresesti in mod repetat si cuvinte pe care nu e firesc sa le scrii gresit , nici macar din graba , ca de exemplu : " nam " , " intro " ..  Si sa primesti si avertizari . 

Knowing

User
    Player
    Sunt multii care fac greseli gramaticale, pentru ca uni pot fi si copii de 10-11 ani care nu stiu ca "intro" se scrie cu "intr-o" sau "dami" cu "da-mi" intelegi ?
    Si acuma nu inteleg care ar fi rostu ca acestia sa primeasca MUTE, dar cu un avertisment sunt deacord cu tine, si avertisment ma refer ca sa-i ajute de ex:
    Knowing "intro" se scrie "intr-o". Si atunci el daca este "invatat" poate data viitoare va scrie si el corect, deci sunt total deacord cu tine in privinta asta.
    Si ma refer in scop sa-l ajuti corectand-ul nu sa-l "batjocoresti" pentru ca a gresit. Pentru ca doar suntem oameni, asa-i ?
    Totusi pentru a primi mute sunt :contra:  

Last edited by a moderator:

SilentShot

User
    Player
    Salut sunt foarte multi copii mai mici care nu stiu toate regulili gramaticale si pentru asta sa primeasca mute ... Daca cineva greseste de cateva ori de ex scrie de 2-3 ori mam legat inseamna ca trebuie sa ii dam mute  pentru asta ....

De la mine ai  :contra:

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    :contra:  nu am invatat bine la scoala da stiu si eu asta si daca gresesti corecteazal sa se invate nu mute 2 minute ( a si 2 minute is putine ) .

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :contra: asta ar fi o *Cenzurat*ie, daca de exemplu zic : Salet ce mi facetiii: sa primesc mute pentru că am gresit gramatical sau fare devoie?

Postarea ta primeste un Contra din partea mea. 

Coool_PvP

User
    Player
    Argumentele mele sunt urmatoarele:

1.Nu vad de ce sa va sanctionam cu mute pentru ca ai gresit gramatical sau ceva de acest gen.

2.Cum a spus un coleg de al meu mai sus ,,Pai daca sa zicem ca gresesti? De ce sa primesti mute? Gen poate te grabesti si nu vezi ce scri

3.Sa zicem ca chiar nu stie acel jucator sa scrie corect poate e un copil de nici 9 ani si nu a invatat sa scrie bine gramatical 

4.Nu imi place aceasta idee pentru o inca sanctiune ar fi si mai mult de munca pentru ca trebuie sa fim si mai atenti la ce scriti sa nu gresiti gramatical eu mereu vad pe sectiunea unde sunt staff ca multi gresesc gramatical sa o luam asa dam mute la toata sectiunea ca nu stiu sa scrie corect. 

De la mine ai :contra:

Status
    Not open for further replies.