• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere mini-game nou.

Status
    Not open for further replies.

killerutzu

User
    Player
     * Nick-ul tău: killerutzu

* Propunere: Propun adaugarea unui nou mini-game numit mmorpg. Genul acela de mini-game in care avansezi in level, primesti de la NPC-uri questuri de la care primesti ca recompensa anumite iteme. Cu cat esti mai avansat in level cu atat ai mai multe abilitati, peturi de calarit cum ar fi chiar si dragonul din end si tot felul de lucruri asemanatoare faine. (tin sa mentionez ca nu genul ala de mini-game in care apesi click dreapta pe o coasa si tragi cu bulgari, fara lucruri de genul)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Inainte, acum ceva mult timp, existau servere de genul, care erau chiar po*Cenzurat*te. Eu unul imi doresc un astfel de mini-game de foarte mult timp, insa nu se prea mai gasesc de calitate. Si sunt sigur ca nu sunt singurul care este atras de mini-game-uri de genul.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Probabil va avea mare succes si vor fi multi care cauta acest mini-game, astfel po*Cenzurat*ndu-se si mai mult comunitatea.

* Subserver: -

* Alte precizări: va salut 🙂

♛ nai wa ♛

User
    Player
    pro, si eu doresc sa ma joc pe un astfel de minigame

suna foarte original?, interesant

oof_panda

User
    Player
    Salut idee ta pare interesanta dar eu cel putin din formularea ei nu am inteles idea minigame-ului 

Si este si faptul ca momentan se lucrează la secțiunile actuale pentru dezvoltarea lor nu o să se bage curand o nouă secțiune 

:contra:

Last edited by a moderator:

Chalk20

VIP
    VIP
    Nu am înțeles ce faci in acest minigame, ai explicat rău

MarianMrK5

User
    Player
    E o idee bunicica dar nu am inteles nimic din ce ai explicat pt ca ai explicat rau .

_Alysa

User
    Player
    Contra.

Acest tip de mini-game este ,,geamanul" sectiunii Assassins, si acolo primesti questuri, avansezi si devii cel mai bun, partea cu calaritul dragonilor din end o sa provoace extrem de mult lag pe sectiune si jucatorii care au un PC slab nu o sa poata juca. Trecand peste asta, cum au mai mentionat si cei de sus, se lucreaza la alte sectiuni.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.