• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Minigame nou.

Status
    Not open for further replies.

ProLineRo123

User
    Player
    * Nick-ul tău: NoobLineRo

* Propunere: Sa se adauge UHC 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca ar juca mai multi playeri.

* Subserver: UHC

* Alte precizări:  N-am

McFan66

User
    Player
    :pro: ,dar cu o singura precizare. Sa nu trebuiasca sa fie un numar mare de jucatori ca sa inceapa un meci si sa fi nevoit sa astepti mult. Si daca aceasta propunere va fi acceptata as vrea sa existe iteme custom cum este UHC-ul pe servere mai mari (nu dau nume).

mini.

god gaymer
    Player
    Nu sunt de acord cu aceasta propunere, plus ca a fost inca o propunere exact la fel , nici nu a fost inchisa. (cea de mai sus)

Exista destule sectiuni si UHC este pe PracticePvP .

:contra: + Warned Up

dreadlordhar

User
    Player
    Dupa parerea me trebuie sa adauge UHC, sa nu incurcati UHC de pe practice PVP cu UHC ca e alt minigame, primesti de la mn  :pro:

Last edited by a moderator:

ItsKRONX11

User
    Player
    @Gunişor  nu uhc ala de pe practice ci undeva unde esti le survival si sunt 10 minute pana cand pvp e on si dupa juma de ora e deathmatch ai putea sa schimbi raspunsul eu sunt de acord e foarte interesant uch-ul.

:pro:

WxnnerTheG0D

User
    Player
    :pro: Mi se pare un minigame foarte bun si competitiv si da tin sa mentionez ca acest minigame posibil sa aduca mai multi jucatori!

oof_panda

User
    Player
    Sugestia ta este una destul de tare, competiție ar fii între jucători si acel moment de maximă tensiune / adrenalina când se micșorează bordel ul si mai sunt jucători de care poti da din orice moment

Sincer chiar cred că această propunere ar ajuta serverul destul de mult :pro:

Last edited by a moderator:

FREYA

User
    Player
    Acest mini game e aproape la fel cu survival games/hunger games. Nu i vad rostul :contra:  

NoobLineRo

User
    Player
    up @TheMaskedOne tot eu sunt ProLineRo123 Dar nu este deloc ai 10 minute fara PvP sa minezi etc. Chiar daca nu gasesti nimic tot mai poti sa minezi si n-ai voie cu heal normal iti faci gapple-uri sau poti sa-ti iei din shop un kit pentru ati da 5 gapple-uri la inceput

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Momentan nu ne gandim la noi sectiuni, ci dorim sa imbunatatim pe care le avem. O sa tinem in considerare propunerea ta  :tc:

Status
    Not open for further replies.