• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere minigame nou

Status
    Not open for further replies.

ZeroToDeath

User
    Player
    * Nick-ul tău: Supreminer2016

* Propunere: Sa se adauge un minigame nou numit ,,story mode''

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar ajuta la aducerea membrii noi si un minigame de-al dreptu' diferit si cu multa aventura

* Subserver: Minigames

* Alte precizări:  Sa fie o poveste cu care sa incepi, sa-ti zica unde te duci, ce sa faci, ca o poveste si sa ai levele sa te bati cu monstrii prin padure/animale sau in diferite cave-uri sau cu alti bossi.

AlinFTW10

User
    Player
    Buna  cred ca propunerea ta este una foarte buna deoarece  exista jucatorii care  sunt atrasi de jocurile cu poveste ca si mine , iar adaugarea acestuia ar duce la o crestere a jocatoriilor pe server deoarece ccred ca ar fii un minigame destul de  cautat .

Votul meu este :pro:

Geaniina03

User
    Player
    Dupa cum a zis si Alin, exista jucatori carora le-ar placea sa joace un astfel de minigame. Cu siguranta sectiunea ar fi jucata, deci, de ce nu?

De la mine ai un :pro: . Bafta.

Mikey

Niciodata nu-i prea tarziu ca sa recastigi tot ce-
    Player
    Un astfel de minigame a mai fost in trecut sub numele de "MMORPG". S-a sters din cauza ca nu era prea jucat, dar avand in vedere ca acum serverul Gamster este cel mai mare server din Romania, posibil sa fie jucat. Mie mi-ar face placere sa ma joc dinou un minigame de genul. 

:pro:  

Last edited by a moderator:

AlexMega

User
    Player
    Salut, de mult am vrut un minigame in stilul MMORPG pe gamster si simt ca daca aceata va fi adaugat multi playeri o sa l joace pentru ca este foarte diferit de alte minigameuri/gamemodeuri

memelighthax

User
    Player
    Salut!

A fost o sectiune in genul cu numele ''MMORPG'' , nu prea era jucat insa acum Gamster este cel mai mare server din Romania si cred ca multi playeri vor fi interesati de aceasta sectiune interesanta si unica. Sunt sigur ca multi o sa se joace.

BlackSun

User
    Player
    O idee foarte buna , cum a spus si meme mai sus , a mai fost o sectiune asemanatoare "MMORPG" dar cum este un MiniGame nou multe persoane o sa l joace

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.