• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere minigame

Status
    Not open for further replies.

Tudor Gulin

User
    Player
    Buna.Am observat ca acest server nu are minigame-ul parkour.

Eu cred ca ar fi o idee buna sa se deschida o sectiune cu parkour .Este un minigame poFilterr si cunoscut de toata lumea , deci cred ca ar fi jucat si pe sv-ul nostru.

Exista o multime de tipuri de parkour , precum pe gheata , pe garduri , cu scari , run etc.

Poate sa fie de tipul 1: unde poti intra pe orice mapa , acestea fiind organizate dupa greutate.

Sau sa deblochezi sa zicem , nivelul 3 parkour pe gheata doar daca le ai pe primele 2.

O alta idee ar fi , ca la terminarea unui nivel / mapa de parkour sa primesti 1 credit sau 2 sau cat credeti.Per total , daca ar fi 100 de mape s-ar strange doar 100 de credite , un grad costand minim 2500 , deci nu cred ca ar fi ceva exagerat.

Sau ati putea face parkour in spawn , sau in fiecare spawn de sectiune sa fie un parkour diferit.

Naaaab

User
    Player
    :contra:

Playerii își pot construii parkour pe orice

CoryDaliSs

User
    Player
    O idee buna, in mare parte.

:pro:

Last edited by a moderator:
    Status