• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Minigame

Status
    Not open for further replies.

ALIN007

User
    Player
    * Nick-ul tău:ALIN007

* Propunere:  Ca sa se adauge un minigame nou numit Stickwars 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Intr-un  mod foarte bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deaorece am vazut pe alte servere  acest tip de minigame si m-am gandit sa fie si aici

* Subserver: Minigames

* Alte precizări: -Acest Minigame e similar cu bedwars-ul Dar cand spargi patul tu castigi la 3/3 (BO5) runde castigi 
    -Ca arme o sa ai un Stick cu Knockback 2 / 3  pe care sa il  arunci inamicu in void . Podu  e similar ca pe sectiunea `` The Bridge `` (1x1 Blocuri)
    =In Acest joc poti construi Si distruge in acelas timp.
    =Cine va construi In stanga sau in dreapta podului Initial vei avea un timp de aprox. 10 secunde .

MarianMrK5

User
    Player
    Mi se pare o idee chiar foarte buna cu totusi ca sunt prea multe mini-game-uri ar fi fain acest mini-game

:pro:

ALIN007

User
    Player
    Mi se pare o idee chiar foarte buna cu totusi ca sunt prea multe mini-game-uri ar fi fain acest mini-game

:pro:
    Domnu sunt de acord ca Sa exista minigameul dar este cel mai diferit dintre aproape toate 

iLegitFTW

User
    Player
    Exista deja bedwars. Nu ii vad rostul acestui minigame :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.