• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere minigane nou

Status
    Not open for further replies.

stasicMD

User
    Player
    Nick-ul tău: stasicMD

* Propunere: As dori sa fie adaugat un nou minigame care s-ar numi LuckyWars sau LuckyBattle. Acest minigame este în ideea skywars-ului,doar că în loc de chesturi să fie Lucky Blocks.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred că foarte mulţi ar adora acest tip de minigame,unde totul depinde de noroc şi este ceva unic şi interesant.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Serverul ar atrage mai mulţi playerii şi activitatea serverului ar creşte.

* Subserver: minigames

* Alte precizări:  Nu am.

mini.

god gaymer
    Player
    Sectiunea a existat in trecut si a fost stearsa deoarece s-au adaugat alte minigame-uri . A fost stearsa si din motivul ca nu se juca nimeni.
    :contra:

AiceFx

User
    Player
    A mai fost in trecut si nu prea juca lumea :contra:

Damyd

User
    Player
    A fost in trecut dar nu se juca lumea si cred ca nici acm nu o sa se joace :contra:

Boog

User
    Player
    Bună!

Acest Minigame a fost în trecut, a fost șters pentru că nu erau jucători, nu văd de ce s-ar băga înapoi, există Skywars normal.

De la mine ai:  :contra:

PiosYT

User
    Player
    A fost si se jucau doar 5 pearsoane pe zi nu are sens sa se chinuie

Status
    Not open for further replies.