• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere mod nou

Status
    Not open for further replies.

McFan66

User
    Player
    #Nick-ul tau: McFan66

#Propunere: Adaugarea unor moduri noi de joc. Am aici mai multe propuneri(nu trebuie respectate toate sau chiar nici una, este doar o parere)

1. Adaugarea CTF (capture the flag) sau CTW (capture the wool). Aici nu cred ca este nevoie sa explic detalii in legatura cu asta. 

2. Adaugarea RPG cu ajutorul unui plugin cum este SlimeFun sau ceva de genul. Nu sunt expert in domeniul asta dar din ce stiu si eu si din ce am mai jucat, sunt iteme custom, iteme cu diferite buffuri avantaje si in momentul in care te joci simti ca esti pe Minecraft cu moduri.

#Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate: La ambele puncte in bine.

#De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru comunitate:

1. De multe ori cand am intrat pe server, blockparty si hideandseek aveau 0 jucatori si sustin faptul ca in cazul in care se adauga un minigame nou, va avea acel hype si multi oameni vor vrea sa vada cum este.

2. Sunt putine servere bune si cu jucatori care sa aiba RPG si eu cred ca va aduce un plus serverului faptul ca exista un astfel de mod de joc, care din cate stiu eu va fi unic in Romania in cazul in care aceasta propunere va fi acceptata. De asemenea le va da o sansa oamenilor care nu au calculatoare atat de performate sa aiba parte de o experienta cu iteme speciale, mancare noua, statii de lucru etc. fara ca sa trebuiasca sa descarce un mod/mudpack.

Subserver: -

Alte precizari: Imi cer scuze daca aceasta propunere contine greseli gramaticale sau de punctuatie/exprimare.

Multumesc ca ati citit! 🙂

NoHackHere

User
    Player
    :contra:  si daca dai de hackeri in meci? cu fly? ..

AstrophicaL

User
    Player
    :contra:  si daca dai de hackeri in meci? cu fly? ..
    Salut, si care este problema daca dai de un hacker? Pai, e simplu. Chemi un membru staff si rezolva problema. 

Iar de la mine ai :pro: deoarece aceste minigameuri sunt foarte atractive si competitive.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Momentan nu ne gandim la noi sectiuni, ci dorim sa imbunatatim pe care le avem. O sa tinem in considerare propunerea ta  :tc:

Status
    Not open for further replies.