• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere modificari pe SkyWars

Status
    Not open for further replies.

neaguionut201

User
    Player
    Salut ma numesc Ionut si sunt unul dintre jucatori care sunt online din primele momente ale deschideri serverului.Nu ma intelegeti gresit ! Nu sunt nemultumit de sectiune de skywars dar , vreau sa schimbati ceva.In primul rand:Sa adaugati perk-uri ca pe marele servere.De ce ? Mie unu' mi se par destul de folositoare.In al doliea rand itemele din chest-urile de pe insula sa fie ceva mai clasic..gen fara protectii sau ceva , nu stiu mi se pare prea..in bataie de joc...vin toti din prima , pleaca in centru din prima si sunt aceleasi iteme si acolo si acolo.Sper sa fie luat in considerare si sa primesc macar un raspuns.Chiar daca nu se vor adauga sau schimba ce am mentionat mai sus tot voi juca pe server-ul vostru ! P.S pe joc ma numesc JohnnyXD.

GreenStain

User
    Player
    si eu am facut propunerea asta in legatura cu itmele prea op,dar degeaba.

Din cate am vazut eu,cand intri pe skywars sunt 4 culori,paprerea mea e ca o culoare sa fie modul "classic" cu itme simple,de dmd,fier..iar cele din mijloc sa aiba prot 1-2-3

In legatura cu perkurile..nu imi place,adica de ce sa pierd arena din cauza ca cineva a avut un anumit perk..sa fim la egaliate si sa fie cat mai classic,acolo se vede care e mai bun

Pro pentru itme neenchantate

Contra pentru perkuri

AyyLmaoo

KXGNK MFKuh
    Player
    SkyWars-ul este bun asa cum este acum, in afara de numarul mare de hackeri, nu mai are nici o problema si mi se pare ca nu are nevoie de aceasta schimbare

:contra:

ā„¢Maniakā„¢

Satana
    Player
    Tot timpul cat am jucat skywars am vazut ca nu trb de schimbat nimic :)

Doar cum s-a zis este o problema cu hackerii.

:contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Ne vom gandi pe viitor in adaugarea perk-urilor pe skywars, momentan ne este imposibil.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.