• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere Murder Mystery

potioncraft

User
    Player
    • * Nick-ul tău: Potioncraft
    • * Propunere: Murder Mystery
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca ar crea o noua comunitate de oameni pasionati de murder mystery
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Da
    • * Gamemode/Minigame: Murder Mystery
    • * Alte precizări: stiu ca a fost murder mystery in trecut pe server si nu a avut asa de multi player dar acum sunt mai multi playeri pe gamster si cred ca le ar placea sa se joace murder mystery deoarece este un joc de strategie

MarioDario131.

User
    Player
    Salut, citind propunerea sunt de parere ca Murder Mystery a avut un trecut frumos pe Gamster 1.0, playerbase-ul scazand incetul cu incetul pana la scoaterea acestei sectiuni. Cu toate acestea, personal mi-a facut placere sa joc Murder Mystery si consider ca sectiunea merita o a doua sansa.
    Votul meu este cu siguranta
    PRO

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Am aprciat acel tip de minigame mai ales cu suspansul adus din inutilitatea unora care ajung sa fie prada ucigasului dar si placerea si curajul adus in confruntarea ucigasului! Dar, acest minigame a scazut in ultima perioada al Gamster-ului 1.0 si deocamdata mai bine ne fixam si ne oferim resursele in dezvoltarea minigame-urilor care sunt PREZENTE pe Gamster.

CONTRA