• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Murder Mystery

Status
    Not open for further replies.

MrFloricels6

User
    Player
    * Nick-ul tău: MrFloricels69

* Propunere: Spectatorii să nu mai fie impermetrabili, iar săgețiile să poată trece prin ei.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Într-un mod pozitiv

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu ar mai interveni spectatorii în apărarea criminalului, iar finalul meciului ar fi unul corect.

* Subserver: Murder Mystery

*Alte precizări: E posibil ca problema să o am doar eu, deoarece nu cunosc foarte multe persoane afectate de aceasta.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Sunt de acord, când ai fost eliminat nu ar trebui sa mai participi în meci 

:pro:

oof_panda

User
    Player
    Propunerea asta ar fii una gresită dintr-un motiv, când un jucător termină moare si să presupunem că este in arenă cu un hacker el s-ar putea duce spectate pe el să vadă numele si sa-l raporteze :contra:

StefaniaPeng

User
    Player
    Sincer, mi se intampla des sa am arc si a nu pot nimerii criminalul pentru ca sagetile se blocheaza in spectatori. Sunt de acord cu propunerea ta :pro:

MrFloricels6

User
    Player
    Propunerea asta ar fii una gresită dintr-un motiv, când un jucător termină moare si să presupunem că este in arenă cu un hacker el s-ar putea duce spectate pe el să vadă numele si sa-l raporteze :contra:
     Cred că m-ai înțeles greşit.Eu nu am zis că vreau să nu mai fie spectatori, ci doar să se rezolve problema cu săgețile care nu trec prin ei, fără să se desființeze spectate-ul.

Darius™

User
    Player
    Salut. 

M-am gândit la aceasta propunere și îți spun sincer căci cât timp am jucat "Murder Mistery" nu am întâmpinat probleme de acest gen, dar dacă se întâmplă asa ar fii super ok și te ar ajuta mai ușor sa joci în rolul de "Detectiv" asa ca de la mine ai un :pro:

Geaniina03

User
    Player
    Se intampla des, iar daca problema ar fi remediata, toti am avea sanse cat de cat egale, indiferent de rol.

Asicx

User
    Player
    Sincer cred ca este de buna propunerea asta si cred ca  este nevoie sa fie aplicata pe sectiune.

Astfel problema cu sagetile o sa fie remediata.

PirateHawk.

User
    Player
    Este o propunere bine gandita deoarece problema cu sagetile trebuie remediata.

Se intampla ca sagetile sa fie blocate in spectator.

De la mine ai pro.

Status
    Not open for further replies.