• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Murder Mystery

Status
    Not open for further replies.

Geaniina03

User
    Player
     * Nick-ul tău: Jerm01

* Propunere: Propunerea mea consta in abilitatea de a putea cumpara cu scorul pe care il primesti diferite beneficii care sa te ajute in a castiga meciul. De exemplu, sa poti cumpara sanse de a deveni mai des murder/criminal/inocent, de a primi 2 gold in loc de unul sau de a avea sansa de a primi 2 sageti in loc de una in momentul cand primesti arcul.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca propunerea mea ar fi una benefica pentru jucatorii de Murder Mystery, si ca aceasta ar influenta si motiva playerii sa joace mai mult, si sa castige cat mai multe meciuri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Propunerea ar fi utila pe sectiune deoarece sunt playeri care ar vrea sa ajunga in top kills, aici fiind de ajutor abilitatea de a cumpara sanse pentru a deveni mai des murder. 

* Subserver: Murder Mystery

* Alte precizări: -

Mozok

User
    Player
    Dupa 20 de meciu jucate.. Nu am fost niciodata Criminal. Iar partenerul meu de 3 ori consecutiv. Plus ca... asa ar fi mai multa competivitate pentru punctele facute..  Sincer, sper sa fie adaugat ceea  ce a fost precizat mai sus. 

:pro:

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    :pro: Chiar si eu m-am gandit la ideea aceasta.
    Ideea este foarte utila si sunt foarte sigur ca va fi adaugata propunerea. Chiar ar trebui pentru ca nu stim ce sa facem cu scorul, ar fi util sa fie bani in loc de scor.
    Succes!

#TitaniuMark

User
    Player
    Ar fi foarte util sa iti poti mari sansa de a deveni criminal / detectiv sau inocent , de asemenea si posibilitatea de a primi 2 gold in loc de 1 singur .

motiv pentru care consider ca aceasta propunere merita sa fie pusa in aplicare si o voi vota cu :pro:

Arthurleo112

User
    Player
    O idee excelenta !  Am jucat vreo 17 meciuri si nu am fost deloc murder 😕 , iar asta e cam enervant. Cu ajutorul propunerii tale am putea  motiva mult mai multi jucatori sa joace murder mystery.

Votul meu este :pro:

MrFloricels6

User
    Player
     Sunt de acord cu propunerea ta, deoarece ar face scorul mai util, însă eu aş prefera ca beneficiile să fie temporare (un beneficiu per meci).

Votul meu este:

SanduK

Loyal
    VIP
    Cred Murderul e destul de bun cum este ❤️ :contra:

Limo338 🌺

User
    Player
    O idee foarte buna, deoarece este enervant ca te da mereu inocent, si foarte rar murder / detectiv :pro:

Thywen

User
    Player
     Iti spun ca daca sa zicem astazi nu ai fost murder in 50 de meciuri, maine sau in alta zi vei fii de 50 de ori, deci nu modificam norocul, succes.

Pana la urma in viata reala nu ai ce sa faci, si uite ca treci mai departe, totusi nu esti obligat sa te joci pe murder, daca ai o zi proasta poti renunta si sa te joci altceva.

In schimb sansa de a primii mai mult gold mi se pare una foarte utila. ☑️

:contra:

PykeSawYou

User
    Player
    Foarte buna ideea, chiar mi-ar placea sa vad asta implementata in joc :pro:

ALIN007

User
    Player
    Votul meu este:

Asa putem face Murder Mystery-ul mai Avantajos pentru oricine , Imi convine Indea asta 

(°Ł°) (°Ł°) (°Ł°)  ALIN007  (°Ł°) (°Ł°) (°Ł°) 

Skipport

User
    Player
    :pro: merge foarte buna ideea, dar ar trebui sa fie o limita adica sa cumperi vreo 70% sanse sa fii criminal nu 100 la 100 ca vei fi intotdeauna criminal.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.