• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere MurderMistery

Status
    Not open for further replies.

LuciansLight

User
    Player
    * Nick-ul tău: Lucians_Light

* Propunere:  Salut! Sectiunea Murder Mistery este o sectiune ce intampina mult lag atunci cand numarul de jucatori prezenti este ridicat. Asadar, una din propunerile mele este de a trece modul de joc al sectiunii pe ADVENTURE MODE si de a scoate pluginul ce nu le permite jucatorilor sa sparga/interactioneze cu blockurile. Pluginul respectiv poate cauza mult lag deoarece se activeaza de fiecare data cand un jucator incearca sa sparga un block pe harta respectiva sau sa interactioneaze cu acesta. In schimb, modul de joc ADVENTURE nu permite jucatorilor sa atinga blockurile, insa acestia pot interactiona cu ele (ex: deschiderea usilor, trapdoors, levers etc.) ceea ce nu afecteaza cu nimic. De asemenea, modul de joc nu impiedica mecanicile combat/alte mecanici ale jocului.

O a doua propunere este adaugarea unor noi harti. Hartile actuale sunt destul de vechi, iar aducerea/crearea unor harti noi ar fi o idee buna din punctul meu de vedere, deoarece ar starni curiozitatea jucatorilor, ar face sectiunea mai complexa si interesanta si ar putea aduce cat mai multi pe sectiune. 

A treia propunere este modifcarea hartilor actuale. Mentiuni pentru hartile care au nevoie de modificari:

Library: 

• - Reducerea blockurilor de bariera si a tortelor aflate in aer, deoarece acestea pot impiedica anumite sarituri. De asemenea, jucatorii pot avea acces la tot nivelul de sus al rafturilor, ceea ce ar mari aria accesata de acestia pe harta;
    • - Aparitia goldului pe nivelele de sus;
    Transport: 

• - Revizuirea hartii, stergerea unor blockuri puse random/gresit in tunelele hartii;
    • - Crearea unor portale/transport rapid dintr-o statie (zona cu sea lantern, blue glass pane si cauldron) in alta. Atunci cand un jucator se duce acolo si apasa pe un buton/sare intr-un portal/pur si simplu intra in statie, sa fie teleportat in alta statie specifica. De aici vine si numele de "Transport" 😄 ;
    Park: - Este o harta mica si plina de fundaturi. Aceasta poate fi imbunatatita prin plasarea unui buton ce va aseza jucatorul intr-un minecart care va duce jucatorul de la o statie la cealalta, fara ca acesta sa se poata da jos pe parcurs, minecart-ul disparand la final.

Archives: - Crearea unui parkour la iesirea din muzeu ce va atrage jucatorii in acea zona de obicei nepo*Cenzurat*ta de acestia (fundatura). Posibil, la finalul parkourului se va afla un cauldron.

Medieval: - Crearea unui parkour ce conecteaza zona de spawn a jucatorilor inainte ca meciul sa inceapa si zona din centrul hartii (cea cu tronul). Aria de joc se va mari.

A patra propunere - Detectiviul va primi arcul imediat ce criminalul va primi sabia. Fair-play si minimul risc de pierdere a arcului inainte ca actiunea criminalului sa inceapa.

A cincea propunere - Potiunile se vor scumpi, deoarece jucatorii pot face rost foarte usor de acestea fiind foarte utile folosite cum trebuie (ex: 1 potion = 4/5 gold).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Din toate aceste propuneri aplicate poate rezulta:

• reducerea lagului
    • experienta placuta a jucatorilor
    • aparitia mai multor jucatori pe sectiune
    • sectiunea va deveni mai po*Cenzurat*ra
    • hartile vor fi mai mari/accesibile/interactive

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece, in concluzie, se va mari po*Cenzurat*ritatea sectiunii iar jucatorii vor avea o experienta mai placuta.

* Subserver: Murder Mistery

* Alte precizări:  Va doresc o zi frumoasa si bafta cu sectiunea! 😄 

_Aya_

User
    Player
    :contra:

In primul rand, lagul nu mai este o problema des intampinata.
    In al doilea rand, ideea de a schimba structura hartilor nu este foarte inspirata.Daca pe Library s-ar scoate barierele de sus,chiar daca s-ar mari locul acesta ar face un anumit avantaj pentru detectiv si ar mari posibilitatea de a cadea in void.Pe transport consider ca blocurile puse random prin tunele nu sunt o greseala, ci o metoda de a ingreuna putin jocul pentru a face castigarea mai dificila.Zici ca vrei sa nu fie lag, dar adaugarea unui "portal" l-ar putea mari.Park este o mapa mica dar incarcata, daca s-ar adauga un parkour si o modalitate de a merge cu minecart-ul de asemenea lagul s-ar putea mari si jucatorii s-ar putea bloca.
    In al treilea rand,potiunile nu sunt de lunga durata si nu sunt foarte folosite pentru ca de obicei gold-ul este pastrat pentru arc.Daca s-ar mai si scumpi nu le-ar mai folosi nimeni probabil.
    Ideile nu sunt rele, dar sunt destul de greu de pus in practica probabil si complicate.

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Prietene ai o gramada de propuneri bune. Ai multe idei care ar merita sa fie puse in aplicare.

1. Prima propunere suna bine, intr-adevar, in anumite momente este foarte mare lag. Ceea ce zici tu s-ar putea sa mearga. :pro:

2. Deja si eu m-am plictisit de hartile actuale, as dori de asemenea altele noi. :pro:

3. Inafara de faptul ca urasc harta Park din cauza fundaturilor, nu cred ca hartile actuale ar trebui modificate deloc. :contra:

4. Nu vad rostul celei de-a patra propunere. De ce sa primeasca Detectivul arcul atunci cand Criminalul primeste sabia? E ok cum e acum zic eu. :contra:

5. Inocentii de abia au timp sa isi stranga gold pentru arc, ce sa mai zicem de potiuni. Desi Criminalul si Detectivul au acces mai usor la ele, eu zic ca este ok sa fie lasate la pretul actual. Astfel inocentii isi vor vedea de drumul lor si vor colecta gold pentru arc, in timp ce Criminalul si Detectivul isi vor putea face de cap cu potiunile, astfel ei doi vor fi chit. :contra:

Marian1235

User
    Player
    Buna , sunt de acord cu Alex, eu nu am lag pe MurderMistery si nu sunt jucatori care sa se planga ca este lag, si mapele sunt foarte frumoase si deosebite intr-un fel sau altul, nu mi se pare o idee prea buna 

Votul meu este : :contra:

200.gif

aLexeiC

VIP
    VIP
    Sunt deacord cu AlexFTW. Mapele sunt destul de frumoase si bine lucrate. Nu cred ca au facut o mapa care sa provoace lag si sa  o puna asa aiurea. 

Din partea mea :contra:

tennesy

User
    Player
    nu vad sensul la propunerea ta, eu nu am vazut sa fie lag pe sectiune :contra:

PandaKing.

User
    Player
    Nici eu nu am vazut lag pe sectiune cand ma jucam :contra:

iSktZz

User
    Player
    Nici eu nu am vazut lag pe sectiune cand ma jucam, o fi de la tine, deci ai

:contra:

Status
    Not open for further replies.