• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere MurderMistery

Status
    Not open for further replies.

LuciansLight

User
    Player
    * Nick-ul tău: Lucians_Light

* Propunere: 

Vă salut pe toți! În acest topic vor urma niște propuneri în legătură cu noul update de pe Murder Mistery. Țin să menționez că a fost un update mult așteptat de mine, dat fiind introducerea unor mici detalii de gameplay favorite, spre exemplu cadavrele jucătorilor morți ceea ce îmbunătățește "grav" design-ul și atmosfera jocului 🙂 

Lăsând laoparte asta, să trecem la subiect.

Propunerea 1: Revenirea la un singur criminal și detectiv în meci. Din punctul meu de vedere și experiență, introducerea a doi sau mai mulți murderi/detectivi poate afecta într-un mod negativ experiența pe parcursul unui meci, deoarece mapele fiind foarte mici cu numai 16 jucători max. se crează un fel de "anarhie".

Astfel, acest minigame se transformă într-un "joc de noroc", deoarece depinde de norocul fiecăruia să nu fie prins din față și din spate (spre exemplu) de către ambii murderi ai meciului. De asemenea, detectivii care trag în efectiv cine îi urmăresc, murderii care scurtează de două ori mai mult timpul uciderilor pe meci în consecința numărului lor, pot duce la o "scurtare" drastică a meciului și totodată la o lipsă de balans.

Pe de o parte, inocenții devin ca niște pioni ce urmează să fie uciși pe hărțile mici de minim 3 jucători potențiali (2 criminali și un detectiv/ 2 criminali și 2 detectivi etc.). 

Pe de altă parte, de ce murderii se pot omorî între ei? Nu este de ajuns grija la detectiv, care are o armă range rapidă față de el? Sau a inocenților care pot obține  3 săgeți după strângerea goldului? Exact asta spun, revenirea la un singur murder și un singur detectiv poate readuce un balans al jocului. Totodată, dacă se întâmplă acest lucru, inocenții vor trebui să primească o singură săgeată per 10 gold, pentru a nu le oferi avantaj major față de criminal.

Fără mai multe detalii, țin să menționez că pentru a face acest tip de gameplay să funcționeze sunt necesare niște hărți mai mari și mai mulți jucători pe meci. 

Propunerea 2: Nu știu cum să-i spun... propunere sau bug fix?... Să o spunem informal: atunci când tragi cu arcul, particulele săgeții nu se văd (și nici săgeata în sine atunci când tragi de la distanță), ceea ce face imposibilă țintirea de la depărtare. Așa că în opinia mea, ar trebui rezolvată această problemă.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Această propunere va aduce balans jocului, fiind mai distractiv de asemenea.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece jucătorii vor deveni mai puțin frustrați datorită modificărilor, iar secțiunea va crește în faimă în consecința meciurilor favorabile tuturor.

* Subserver: Murder Mistery

* Alte precizări:  Cu tot respectul, vă rog să citiți cu atenție fiecare idee/propunere și să vă formulați concluziile singuri înainte de a răspunde. Totodată, cer să priviți în asamblu toate ideile, aplicate în același timp. Înafară de asta, vă doresc o zi bună în continuare! 😄 

LuciansLight

User
    Player
    Edit: 

Aș dori să mai adaug o propunere dacă se poate.

Propunerea 3: Eliminarea posibilității criminalului de a obține arcul odată ce strânge 10 bucăți de gold. Nu sunt sigur dacă este doar o greșeală, însă este ceva ce-i oferă un avantaj cumplit criminalului față de restul jucătorilor. Practic, arcul este o armă mult mai eficientă decât aruncarea cuțitului. De asemenea, țin să menționez că arcul criminalului (obținut la 10 gold) și al inocenților (obținut tot la 10 gold) nu prezintă cooldown, ceea ce reprezintă un bug destul de nasol din punctul meu de vedere, arma respectivă devenind foarte puternică în joc.

Îmi cer scuze pentru reply, însă trebuia să menționez și acest lucru, fiind un aspect foarte important. Am răspuns celorlalte întrebări (pentru modelul topicului) mai sus. Vă doresc o zi frumoasă! 😄 

ItsMePros

User
    Player
    :pro: Propunerea 1. Este destul de enervant cand pici criminal si te duci dupa un player si imediat se intoarce cu spatele si te omoara 

Propunerea 2. Si mie mi se intampla de multe ori dar se intampla ca si cum cineva mi ar sta in fata

Propunerea 3. Si eu cred ca ar fi un lucru foarte bun deoarece deja poate sa dea cu sabia dupa playeri si acum si cu arc este prea op

Status
    Not open for further replies.