• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere /nick

Status
    Not open for further replies.

Gandalf762

User
    Player
    Avand in vedere ca exista pe celelalte sectiuni, nu ar fi un lucru rau adaugarea in shop a comenzii /nick. :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Salut! Imi place idea ta pentru ca sunt multi jucatorii care vreau nick pe bw, dar nu este pe /buy sau la shop pe forum. Pentru avea nick trebuie sa discuti cu Shadow si poate jucatorul nu are timp sau nu stiu cum sa face ce zice el. Asa ca as vrea ca sa cumpara comanda /nick pe forum shop cum pe alte sectiunii. :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Zic ca s-ar merita sa se adauge propunerea , pt jucatorii care vor sa se joace acolo si vor sa fie si ei la moda , de ce nu?

Unii membrii staff au acces la nick si va asigur, culoarea nick-ului nu opreste munca staff-ului.

:pro:

bmud.

User
    Player
    :pro: ar fi o idee buna pentru ca mi ar placea sa imi colorez numele si mi as lua si eu nick

Lapis

User
    Player
    E mai greu ca sa prinzi hackerii si jucatorii care abuzeaza de buguri si alte lucruri

:contra:

Status
    Not open for further replies.