• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere /nick

Status
    Not open for further replies.

Marian*Gold

User
    Player
    * Nick-ul tău: Tatal_Cainilor

* Propunere: Sa existe un taimer pentru kick adică sa nu poți da /nick imediat unu după altul 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :În Bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pai așa s-ar evita unele abuzuri de /nick 

* Subserver: Global

* Alte precizări:  #GamsterPower

alex4thewin

User
    Player
    Salut. 

Cred ca este o idee buna. 

:pro:

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    O idee buna, multi isi schimba nickul la fiecare scris pe chat si se ingreuneaza chatul

:pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi se pare o propunere inutila daca gresesti numele de exemplu vrei sa pui YiusMEME sau ceva si gresesti o litera atunci nu are sens sa astepti atata timp fara sa poti scrii pe chat, sa ai numele pus gresit se considera abuz deci de la mine ai :contra: .

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o idee ok, probabil ar ajuta sa nu se mai ingreuneze asa tare chat-ul.

Iti voi acorda: :pro: .

Karnation100

User
    Player
    :contra: De ce? Pentru ca, fiind un donator cu acces la /nick pot spune ca daca vreau sa-l schimb mereu gresesc cate o litera, mi se pare inutil.

mini.

god gaymer
    Player
    Propunerea e inutila pentru mine deoarece jucatorii care vor sa-si schimbe nick-ul , dar pun din greseala o culoare nepotrivita sau ceva asemănator si nu pot schimba deoarece este acest timer. Jucatorii care abuzeaza de nick isi pot pierde accesul , deci nu cred ca are rost acest timer , plus ca nu au fost cazuri (pt gta cel putin) cand cineva abuza de nick. 

Imi pare rau , dar ai :contra:

LegendaryPvP

User
    Player
    Nu mi se pare o propunere buna deloc deoarece daca gresesti o litera trebuie sa astepti din nou acel timp. Mi se pare inutil.

Votul meu este :contra:

Succes

Status
    Not open for further replies.