• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Operatori

Status
    Not open for further replies.

Skynudel.

User
    Player
     * Nick-ul tău: Skynudel

* Propunere:  Oferirea Op-ului unuia dintre operatorii cei mai de inncredere a unei sectiuni , ce duce lipsa de Operatori ce detin Op!

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar fi foarte utila pentru operatorii de incredere de pe fiecare sectiune in parte , deoarece  multi membrii staff , printre care mai multi operatori   , gasesc afk-systems , iteme ilegale in chest-urie , iteme ilegale in /invsee (nume) a si nu le pot revendica! + ca poate liderii sectiunii respective sunt ocupati si nu pot intra!

* Subserver: Fiecare sectiune in parte ce nu detine operatori cu op 

* Alte precizări:  -

Fireon

User
    Player
    Propunerea ta după pererea mea este una foarte bună deoarece ieri de ex cand a fost dat un control de către un operator către un vip a fost prins cu multe itm din gmc, după părerea mea :pro:

qPandaa_

User
    Player
    Dupa parerea mea, propunerea este una inutila. Operatorul ia op atunci cand el este vazut de administratori si managerul sectiunii ca fiind un staff de incredere, iar cand ei vad asta, ti se va da. 

Si chiar asa, daca managerul sectiunii nu poate intra in acel moment cand este nevoie de ei, de aia exista sectiunea “reclamatii”, sau poti apela la un administrator.

Asa cum am zis mai sus, nu vad rostul.

:contra:

OmxKnock

User
    Player
    :contra: Daca vrei sa ai op, fii activ si o sa ai acest grad.

MaddneS

User
    Player
    :contra: Daca administratorii nu ar avea incredere in cineva, nu i-ar da operator, l-ar tine admin fara OP.

Com32goO

User
    Player
    :contra: Nu am grad de operator, dar consider ca /op trebuie sa se ofere doar cand decide managerul sectiunii respective. Ajunge cineva care nu merita /op si abuzeaza, dupa alta bataie de cap sa se repare ce se strica.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Acest "op" se obtine prin experienta in domeniu + vechime, degeaba ai incredere in cineva daca acel cineva nu are experienta sau vechime :contra:  

Status
    Not open for further replies.