• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere OpFactions

Status
    Not open for further replies.

Ox1geN

User
    Player
     * Nick-ul tău: Ox1geN

* Propunere: Propun sa se adauge la wipe la loc OpFactions. (Ala in care toti au multe milioane =))) ).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca ar influenta foarte si foarte pozitiv, cand erau 120 de persoane pe factionsOp si cate o data 150 de era sectiunea full, (erau multi playeri pentru ca era un staff bun, multi bani si oamenii isi faceau seturi si sareau la pvp), cam atat am de zis.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Propunerea mea ar fi utila pentru comunitate ca 1 rand stim cum era factions si cat de po*Cenzurat*t era si 2-lea rand stim si cum o sa influenteze 

* Subserver: FactionsOp

* Alte precizări:  Nu mai am nimic de precizat

Haxy

User
    Player
    Consider ca ar fii o idee buna pentru cei ce vor sa joace un mod de joc mai usor.. De aceea in loc de 1, ar fii bine sa fie 2, adica cel de acum si cel OP.

:pro:  

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Inainte chiar era mai jucat factions-ul deoarece erau 2 secituni cine voia classic juca classic si cine voia op voia op :pro:  

Tyros

User
    Player
    o idee buna  pt ca ar face din nou factions jucat :pro:

Status
    Not open for further replies.