• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere pentru cei din staff

Status
    Not open for further replies.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi se pare o idee groaznica, nu poti sa le interzici sa scrie pe chat o avertizare pe langa asta jucatorii trebuie sa avertizeze
    in cazul in care vor sa aplice ca Staff trebuie ca Staff-ul sa vada aptitudinile lor. :contra:

elena2000

User
    Player
    Buna Sandra!❤️

Inteleg ca vrei sa faci un bine acestei sectiuni, dar cu aceasta propunere nu sunt de acord.

Jucatorii care vor sa aplice pentru funcția de helper au nevoie de activitate in chat.

Imi pare rau, dar raspunsul meu este:

:contra:

Karnation100

User
    Player
    :contra: Viitorii helperi au nevoie de activitate pe chat, au nevoie sa avertizeze. Daca o fac atunci cand nu e staff on, cum va stii staff-ul sa voteze in functie de cat de activ e? 

mini.

god gaymer
    Player
    Salut! Ti-am citit propunerea si acum iti spun de acum ca ai :contra:
    Deoarece :
    - Majoritatea jucatorilor vor sa fie staff , iar ei au nevoie de ajutor de la Staff , plus ca trebuie sa stie sa avertizeze / ajute jucatorii cand nu sunt membrii staff online. Daca aplicam propunerea asta , majoritatea NICI nu s-ar mai juca pe server , pentru ca unii membrii staff se pot retrage si pot avertiza / ajuta jucatorii. Jucatorii au dreptul sa avertizeze jucatorii , nu e mare scofala daca cei avertizati primesc mesaje gen "nu spama" .
    Sper sa intelegi.

Mikakaela

User
    Player
    Aceasta propunere nu mi se pare una buna deoarece : Jucatorii fara grad/ cu grad de donator au dreptul de a avertiza pentru a putea face activitate pentru cererile de a face parte din staff. :contra:

ItzDr1nK

User
    Player
    Este o idee foarte groaznica dupa parerea mea deoarece nu vad ce e gresit in a avertizare un player daca greseste ceva.Aplicarea in staff probabil se va face pe...? :contra:

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Nu mi se pare o idee buna, deoarece jucatorii care vor sa aplice pentru gradele de staff trebuie sa fie activi pe chat, avertizand jucatorii.

:contra:

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Inteleg ideea ta, sa nu se mai creeze atata spam, dar jucatorii, care vor sa aplice pentru anumite functiuni trebuie sa fie activi in chat, si nu pot altfel decat daca si avertizeaza jucatorii, nu doar ii ajuta.

Votul meu: :contra: .

LegendaryPvP

User
    Player
    Consider ca este o idee relativ buna deoarece in momentul in care trebuie sa avertizam o persoana, se va crea spam.

Votul meu este :pro:

Succes

Status
    Not open for further replies.