• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere pentru Ender Pearls. Survival 1.11

Status
    Not open for further replies.

HellSound

User
    Player
    Este doar o propunere , nu știu dacă este realizabilă dar ar putea fi o idee bună , deci vă rog nu mă asaltați :)

Se poate face ceva , în așa fel încât Perlele Ender NU poate fi folosite într-o protecție de persoane ce nu fac parte din ea?

Mă refer la scenariul în care vine X îi place ce ai construit , aude săteni înăuntru dar zidurile sunt prea mari să le poată escalada , așa că scrie /shop cumpăra o perlă , o arunca peste zid , direct în protecția lui Y care normal că își pierde și săteni și animale și tot , cred că ar fi destul de util.

Știu că este de datoria fiecăruia de a își proteja/ascunde sătenii , animalele sau orice alt bun , dar sincer , de ce să nu știm că sunt în  siguranță oricum.

Nu știu dacă este ceva realizabil , nu mă pricep , dar dacă este absurd vă rog scuzați deranjul.

O seară bună :)

Last edited by a moderator:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    :pro:

KiralyCraft

VIP
    VIP
    Este realizabil, si consider ca ar fi o idee buna. Latura mea care concepe survivalul fara protectii, cat mai liber, este totusi impotriva acestei idei. Daca este sa judecam din punctul de vedere al jucatorului care nu stie sa isi fure satenii inapoi, este o idee buna. In final, :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Oferă mai multă acțiune :D

Inchis

Status
    Not open for further replies.