• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere pentru Hide and Seek

Status
    Not open for further replies.

LolBot

User
    Player
     Nick-ul tău:LolBot

* Propunere:Cind ultimul hider este omorît cel care la omorît primeste FINALKILL si primeste 10-20 coins

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Această propunere va motiva jucătorii să joace meciul pînă la sfîrșitul meciului

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Această propunere va fi utilă  deoarece va fi mult mai ușor să faci coins fiind un seeker

* Subserver: Hide and Seek

* Alte precizări:---

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Desi nu joc mult pe sectiunea H&S, mi s-a mai intamplat sa raman printre putinii seekeri ce au ramas pana la final, lucru ce imi injumatatea sansele de castig. Un mic premiu pentru un finalkill ar motiva lumea sa ramana pana la final, sa lupte pana la sfarsit.

:pro:

Andreea256se

User
    Player
    Acest premiu pentru final kill ar fi destul de benefic deoarece jucatorii vor fi mai motivati sa gaseasca ultimul hider ca sa ia mai multi coins si vei putea face bani mai usor.

:pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut LolBot,

Consider ca ideea ta este una super buna si cred ca ar mai scadea numarul celor care dupa ce sunt gasiti dau /hub de nervi.

De la mine ai un: :pro:

Denis Olar

User
    Player
    Mi se pare o idee buna,mai ales pentru ca majoritatea hiderilor cand mor se deconecteaza si intra in alt meci.Asta i-ar motiva sa mai ramana si sa castige

:pRO:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, LolBot! Iti apreciem efortul depus pentru aceasta comunitate.
    Propunerea in sine nu va fi aplicata, dar este destul de buna. Daca vrei sa continui cu aceasta propunere, poti face un alt topic legat de aceasta.

Topic inchis pentru a evita Necro-Post.

:tc:

Status
    Not open for further replies.