• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere potiuni

Status
    Not open for further replies.

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
     * Nick-ul tău: xShadowC

* Propunere:  Comanda /stack sa stackeze si potiunile.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai la /warp pvp pe survival 1.12 mai mereu se plang jucatorii ca e lag, si mereu , dar mereu sunt sticle de potiuni goale si aruncate si key, daca aceasta comanda ar functiona si la potiuni atunci cand ai bea una s-ar pune intr-un loc, si nu ar ocupa cate o sticla un loc, asa nu ar fi lag.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Iubitorilor de pvp cred ca le-ar placea + bug-ul care este, nu ar mai fi folosit si astefel am rezolva si o problema.

* Subserver: Survival 1.9 / 1.12 .

* Alte precizări:  In prezent comanda aceasta exista si poti stacka block-urile, nu cred ca ar fi greu sa  se adauge si pentru potiuni.

iTzAmigo

VIP
    VIP
    Imi place idee si pentru cei de la pvp cred ca le vor place succes de la mine ai  :pro:

KillerBunney

User
    Player
    si ieu ma joc la pvp si ma nervez cand am inv plin cu potiuni goale si ar fi fain sa pot sa le fac stack asta ar aduce jucatoriii noi pe surv 1.9 poate............

:pro:  

KevinGAMER2K

User
    Player
    ar fi chear interesant sa pot aduna toate potiunile asa poate ca mas duce la pvp mai des. :pro:  

CallMeGhosty

VIP
    VIP
    Pro.

Ar face mai usor pvp-ul.

TestosLIFE

User
    Player
    asa e multi jucatorii se plang ca au lag la pvp si mor, dupa ce mor incep sa injure/spameze pe chat ul global ca dc e lag etc.

deci votul meu este: :pro:

Succes !

MultiPlex

User
    Player
    Din punctul meu de vedere aceasta propunere ar fi una buna deoarece cum ai zis tu playerii cam abuzeaza de aruncatul acestor sticlute goale

Vote-ul meu : :pro:

Status
    Not open for further replies.