• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Practice 1.12.2

Status
    Not open for further replies.

Breto5410

User
    Player
     Nick-ul tău:bretonel1234

* Propunere: sa se adauge practice 1.12.2

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in foart foarte foart mult bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pai totul o inceput de pe skyblock spring unde so adaugat egalitatea intre playeri(care ii o mizerie) si staff ul ne a zis sa facem o propunere pt o sectiune de pvp 1.12.2

* Subserver: vreau nu ma pro uri 

* Alte precizări:  AlexFw ai scapat de target nu tre sa te temi de mn da tot esti slab la pvp

Vlad_

User
    Player
    :pro: , dar sa fie multi helperi :)) De cat timp fac pvp de 1.12 stiu deja ce tipuri de playeri sunt si o sa fie destul de multi toxici. Nu avem unde exersa acest tip de pvp, decat pe sectiuni, unde pierdem iteme daca murim.

PROXD

User
    Player
    Salut bretonel. Apreciez ca ai facut aceasta propunere.

Din punctul meu de vedere, sunt de acord cu ce a zis si BauBau. Nu avem unde sa exersam PvP ul de 1.12.2. Cum a si zis, daca mori iti pierzi itemele. Nu e asa de usor sa ti creezi itemele sa le faci full si sa le enchantezi. Ai un :pro: de la mine si speram ca o sa se adauge Practice PvP pe versiunea 1.12.2 sau PvP de tip 1.9! 

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, deja este o sectiune de practice pvp, nu vad de ce ar trebui sa existe inca una.Eventual, ar putea primi un update la versiunea 1.12.2, cu acesta venind si o resetare a statisticilor(wipe).Nu sunt de acord să existe o ALTĂ sectiune de practice pvp doar pentru alta versiune, însă sunt :pro: unui update la o versiune mai recentă.

ItzDr1nK

User
    Player
    Propunerea ta nu e una rea dar cea mai mare parte din playeri (inclusiv eu ) prefera pvp-ul 1.8.Daca se adauga inca o sectiune de practice probabil ar scadea jucatorii.Deoarece fiind 2 sectiuni de acelasi fel doar ca versiunea schimbata oamenii nu vad un update imens,ceva nou misto de incercat.

:contra:

Bafta pe viitor!

Breto5410

User
    Player
    ba cumetre eu ma pis pe 1.8 practice ,practice ul 1.12 va fi pt jucatori care le plac 1.12 nu pt toti copii de 1.8 asa ca mai da te in pnm cu contra ul tau

MrPies1

User
    Player
    Salut!

După cele citite mai sus, mi s-au părut o idee destul de buna și distractivă.

Multi playeri joaca pe secțiuni 1.12+ și pvp-ul de aco este diferit de acesta 1.8 care este la moment. Ne-am putea antrena la pvp 1.12+ fiind un pvp mai complicat și mai greu.

De la mine ai :pro:

Andr3ws11nou

VIP
    VIP
    Salut!
    Propunerea ar fi foarte buna daca ar fi 2 sectiuni de practice (1.8 si 1.12) doarece unii prefera PvP-ul 1.8 si unii 1.12, ar fi chiar interesant de pvp-ul 1.12.

:pro:

alexgames987

User
    Player
    Salut! Ma bucur ca ai facut aceasta propunere , eu sunt de acord cu aceasta propunere pentru ca cei care vor sa invete mai mult despre pvp ul de pe 1.12 nu au unde invata si sunt persoane care doar pvp ul de 1.12 le place , de altfel cum sunt si eu ,de aceea cred ca este o propunere buna!

ALIN007

User
    Player
    Buna ziua , bretonel1234. Dvs v-ati decis sa propuneti o sectiune noua cu Mecanica de combat 1.9+ .
    Well fata de 1.8- PVP trebuie sa ai un hit cooldown pentru ai da damage fata de spamatul al click  stanga-ului.
    Din alte puncte pentru dueluri pentru posibila sectiune:
    Din 1.9+ Exista : Scuturi care iti dau block 100% la damage luat , si toporul il poate dezactiva etc..

Votul meu este : :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte utila dar ar trebui sa existe doua sectiuni , una de pvp 1.8.9 si una de 1.12.2. Multe persoane doresc sa invete pvp 1.12.2 asa ca propunerea ta ar aduce o schimbare in bine.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este , 

:pro: .

Shelby

User
    Player
    :contra:

PVP-ul pe 1.12.2 este aproape imposibil. La fiecare kit trebuie un scut care sa blocheze hit-urile de la sabii,arc etc.

Votul meu este precizat mai sus

Andrei692131

User
    Player
    Eu zic :pro: Deoarece fac mult pvp de 1.12.2 si imi place sa le rup capul celorlalti si este o idee fffffffffff buna !

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Doamne fereste sa existe asa ceva :contra: nu-mi vine sa cred ca te-ai putut gandi la asa ceva.

DaniPrd

User
    Player
    Foarte interesanta propunerea.  Chiar mi ar plăcea practice 1.12.2 

Status
    Not open for further replies.