* Nick-ul tău: Querisho
* Propunere: blaze rodul care ascunde jucatorii in spawn
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine , majoritatea playerilor vor fi incantati
* Alte precizări: -
* Propunere: blaze rodul care ascunde jucatorii in spawn
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine , majoritatea playerilor vor fi incantati
- * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sa incepem cu inceputul . Avand in vedere ca majoritatea oamenilor din Romania nu isi permit calculatoare scumpe , spawnurile pot fi laguite cateodata daca sunt foarte multi playeri . Nu este vorba numai de practicePVP chiar si de alte sectiuni , din cate am observat spawnurile sectiunilor : practicepvp , kitpvp , skyblock , skypvp sunt un pic mai stranse si jucatori daca se strang la un anumit numar se va face lag . In caz contrar nu cred ca ar exista probleme adaugand acest obiect/plugin . Nu am vrut sa pun global pentru ca nu cred ca este posibil asa ceva dar pe o sectiune anumita se poate aplica . In momentul actual numai doua servere premium detin aceasta chestie in lobbyuri . Multumesc ca ai citit !

* Alte precizări: -