• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Practice - PVP

Status
    Not open for further replies.

querishO_

User
    Player
    * Nick-ul tău: Querisho

* Propunere: blaze rodul care ascunde jucatorii in spawn

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine , majoritatea playerilor vor fi incantati 

•  * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sa incepem cu inceputul . Avand in vedere ca majoritatea oamenilor din Romania nu isi permit calculatoare scumpe  , spawnurile pot fi laguite cateodata daca sunt foarte multi playeri . Nu este vorba numai de practicePVP chiar si de alte sectiuni  , din cate am observat  spawnurile sectiunilor : practicepvp ,  kitpvp , skyblock , skypvp sunt un pic mai stranse si jucatori daca se strang la un anumit numar se va face lag . In caz contrar nu cred ca ar exista probleme adaugand acest obiect/plugin . Nu am vrut sa pun global pentru ca nu cred ca este posibil asa ceva  dar pe o sectiune anumita se poate aplica   . In momentul actual numai doua servere premium detin aceasta chestie in lobbyuri .  Multumesc ca ai citit ! 😉
     * Subserver: Practice-Pvp

* Alte precizări: -

Knowing

User
    Player
    O idee interesanta, si ma bucur ca te-ai gandit la asta.
    Da am vazut si la un Prieten, dar nu are internet bun, si  la diferite sectiuni unde Jucatorii nu sunt "restransi" nu are probleme, dar de ex, cum zici tu la Practice-PvP, unde sunt aglomerati acolo, se face lag destul de mare incat sa-l "blocheze" timp de 1m chiar.
    De la mine ai: 
    :pro:
    Bafta !

Cloacks

User
    Player
    O idee bună, merită adăugată.  :pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Unii  au calculatoarele mai slabe si playeri le fac lag de la mine ai un :pro:  

Status
    Not open for further replies.