• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere PracticePvP

Status
    Not open for further replies.

xGrubby

User
    Player
     Nick-ul tău: xGrubby

* Propunere: sa se adauge inapoi acel link de la sfarsit de meci cu filmarea meciului cand se  termina. (gen x vs y, iar la sfarsit de meci sa puna link cu meciul)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : cu nimic

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : daca cineva vrea sa trimita filmarea de la meci in care a castigat unui prieten, ar putea sa o faca prin acel link.

* Subserver: PracticePvP

* Alte precizări:   nimic

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Este deja comanda /replay, unde iti poti vedea meciurile jucate, deci propunerea ta ar fi inutila. Cum ai spus si tu : nu va influenta cu nimic comunitatea. De la mine ai un :contra: .

IonutQG.

User
    Player
    Nu e o idee rea, dar cum a zis Bupis deja exista /replay. Nu cred ca e mai diferente intre cele doua. Si cred ca /replay este mai bun si mai folositor pentru ca vezi lupta in timp real, nu videoclip. De la mine ai :contra:

ItsMePros

User
    Player
    :contra: Deoarece exista deja /replay si nu cred ca ar avea rost sa se adauge un link

Status
    Not open for further replies.