• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Prison

Status
    Not open for further replies.

SadEmote

User
    Player
     * Nick-ul tău:SadEmote

* Propunere: sa se readauge prestigeuri dar sa nu se mai dea tokens per prestige sa se dea boostere, zone noi, iteme mai bune (sa nu poate fi date la trade/puse la ah)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar aduce ceva nou la joc si ai putea face mai multe lucruri

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :ar putea po*Cenzurat* sectiunea/ar aduce playeri vechi inapoi

* Subserver:prison

* Alte precizări:  sa ai un numar langa nume 

Ex: [X] <- numarul de prestigruri

[FREE] <- zona ajunsa

[numele]

si numarul de la prestige sa aiba diferite culori

#TitaniuMark

User
    Player
    Suna foarte bine si chiar cred ca ar aduce jucatorii vechi inapoi.

Faza cu boostere ma pot gandi doar la haste si multiplier...  acest multiplier, pentru a fi cat mai balansat si sa nu creeze avantaje prea mari ar putea fi de x0.25 per prestige

iar pentru haste, iarasi, pentru a nu crea avantaje prea mari...  sa fie 1lvl la 5 prestige-uri

un alt lucru interesant ar fi ca fiecare 5lvl de prestige-uri sa iti dea un glow effect de o culoare diferita

Iar ultimul lucru ar fi un top al acestor prestige-uri iar primii 2-3 din acest top ( per luna ) sa aibe sansa de a primi gradul de hero respectiv ultra sau cel putin nick si prefix custom

Sper ca am adus idei bune pentru aplicarea acestei propuneri

:pro:  

BogdanN7_YT

User
    Player
    Salut SadEmote!

Chiar mi se pare interesanta propunerea ta si cred ca ar face mai multi jucatori sa joace si chiar sa le placa si sa nu se plictiseasca din prima.

La boostere mie mi-ar placea sa fie haste la un anumit numar de prestige-uri de exemplu la 5 sa primesti haste 1 , la 20 , haste 2 (sa nu dea chiar un avantaj enorm ca sa treaca peste toate minele intr-o ora)

De la mine ai un  :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.