• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Prison

Status
    Not open for further replies.

Yuuji_san

User
    Player
    * Nick-ul tău:Yuuji_san

* Propunere: Scoaterea enchantului rage.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Jucatorii ar putea face pvp cum trebuie.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Enchantul rage este o *Cenzurat*ie, cu armura(donor) si cu efectele de la marul op  iti iei 3-4 hituri (consecutive la un intervala scurt de timp) si ai murit. Degeaba iti iei 3-4 seturi in inventar de armura ca mori imediat. Rage(x3,x2 damage) sunt enchanturi prea puternice.

* Subserver:prison

* Alte precizări:  Nu am

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: toti jucători trebuie să fiți egali la pvp. Si nu e prea corect pentru cei care nu pot dona.

cantkillher

User
    Player
    :pro: Sunt un avantaj prea mare fata de jucatorii care s-au reapucat dupa wipe. Mai sunt si enchant-urile alea speciale pe armuri care fara ele iei 8 inimi pe hit cu maru bagat.

vpnMAESTRU

User
    Player
    :contra: Doar pentru faptul ca tu nu poti face pvp bun, nu are rost sa fie scos enchant-ul RAGE.

+ ca pvp-ul este deja prea op deci daca il scoti tot acelasi lucru o sa fie.

Yuuji_san

User
    Player
    In cazul in care aveti o parere contra va rog sa o argumentati cum trebuie si sa scrieti corect. (Nu ca baiatu de mai sus). 

Multumesc.

RobertTEG

User
    Player
    :pro:

Am observat că Rage în sine este prea puternic pe secțiune, iar playerii se plâng că aceștia pot fi omorâți din câteva lovituri și fără prea mult efort. În plus, îi dezavantajează pe cei ce nu au acces la arme puternice (cele giant și titan), preferând să aleagă alte secțiuni.

_Alya136

User
    Player
    :pro:
    Eu sunt de acord cu aceasta propunere deoarece sunt diferite custom enchanturi prea op in care iti dau un avantaj prea mare si nu reusesti sa faci PVP cu alti jucatori/donatori, in plus ca aceste custom enchanturi dau un dezavantaj celor fara kituri bune de exemplu cele de donator. Si nu ma refer doar la Rage ci la mai multe enchanturi in care cred ca ar fi mai bine sa fie scoase sau sa nu fie asa Op precum sunt. Sunt si diferite enchanturi care chiar ajuta dar nu cred ca este nevoie de asa multe enchanturi in care multe nu se folosesc si in plus sunt prea puternice. Parerea mea e sa nu se scoata aceste enchanturi ci sa le scada putearea pe care o au si sa le faca mai slabe, desigur si sa deie un avantaj dar nu prea mare. 

Theuztu165

User
    Player
    :pro: Eu sunt deacord cu propunerea ta. Eu consider Ca unele sunt inutile, aletele prea bune.rage-ul in sine este mult prea op, omoara un player din 5 lovituri cu marul mancat.

Status
    Not open for further replies.