• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Prison

Status
    Not open for further replies.

VacanU3

User
    Player
    * Nick-ul tău: VacanU3

* Propunere:  sa se adauge o comanda /maxrankup , sa dai rankup de toti banii 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar ajuta playerii sa nu mai dea rankup si sa astepti 20 secunde..

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pai nu s-ar mai chinuii lumea la /rankup 

* Subserver: prison

* Alte precizări:  -

SportOn

User
    Player
    Sunt de acord, e chinuitor sa astepti cate 20 secunde la fiecare /rankup

De la mine ai :pro:

LegendaryPvP

User
    Player
    Consider ca este o idee buna deoarece(cum ai afirmat si tu) nu mai stai atat de mult sa dai /rankup. Poate unii au un pick bun si sapa mai mult si mai rapid. Comanda asta i-ar avantaja

Votul meu este :pro:
    Succes

mini.

god gaymer
    Player
    Eu dau :pro: Deoarece  ia destul de mult pana dai full, dar sa fie de la I in colo, ca majoritatea nici bani nu fac .
    E chinuitor sa stai sa astepti.

ThymeWarp28

User
    Player
    E o idee buna,deoarece dureaza foarte mult sa dai /rankup,si nu cred ca ar fi prea greu sa fie implementata.

In concluzie,votul meu este :pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut
    Este o idee buna, in primul rand pentru a nu dura foarte mult timp sa dai rankup. Iar in al 2-lea in caz ca nu mai este cooldown la rankup s-ar putea evita si spam-ul. :pro:  

Theuztu165

User
    Player
    Este o idee buna, avand in vedere ca trebuie sa astepti o gramada sa ajungi la p15

:pro:

Last edited by a moderator:

AdyMN

User
    Player
    Salut, ideea ta mi se pare una foarte efectivă, deoarece unii dau /wd la bani înainte de /prestige și apoi ca să ajungi la free din nou cheltui prea mult timp 

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna,ideea ta este una buna deoarece in trecut a existat comanda /rankupmax dar s-a scos pentru ca ,,ar provoca lag si ar ingreuna chatul",si este adevarat dar daca aceasta comanda ar reveni ai face mai usor P15,Votul meu pentru tine este :pro: ,succes!

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut !
    Ar fii o idee foarte buna deoarece cand dai ,/rankup de multe ori se aglomereaza chat-ul .
    Daca ai avea acces la ,/maxrankup doar ti-ar scrie la ce rank ai ajuns si ar fii mult mai ok.
    Din acest motiv votul meu este :pro: .
    Succes !

AimSlash

User
    Player
    Salut! Mi se pare o propunere foarte eficienta! De la mine ai :pro: .

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut

Nu consider aceasta propunere este tocmai eficienta din punct de vedere al gameplayului, deoarece sunt totusi 20 de secunde de asteptare nu ore. Pana la urma care ar fi scopul jocului sa ajungi in cateva minute la ultimul rank.

:contra:

Marioxis_RO_

User
    Player
    Salut, nu vad rostul acestei propuneri.

In trecut a existat comanda /rankupmax, dar era buguita asa ca a fost scoasa. 20 de secunde nu este asa de mult.

:contra:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta nu este una buna ! Eu consider ca totuși este Ok 20sec ca timp  , in acest fel trebuie sa te chinui puțin pentru ultimul rank ! :contra:

DavidFNaF

User
    Player
    Mi se pare o idee buna

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Propunerea este una buna din perspectiva mea dar din cate citesc in raspunsul lui @Marioxis_RO_este buguita, daca s-ar rezolva bugul as fi :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte buna si chiar cred ca ar ajuta playerii, pentru ca dureaza prea mult 20 secunde pentru un rankup.

Status
    Not open for further replies.