• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Prison

Status
    Not open for further replies.

anhel368

User
    Player
    * Nick-ul tău:Anhel

* Propunere: Propun ca majoritatea bugurilor de pe prison sa fie rezolvate.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :ar atrage mai multi playeri vechi sau chiar noi pe sectiune

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece majoritatea playerilor noi cand vad cate buguri sunt se plictisesc rapid de sectiune si nu mai intra si din acest motiv cred ca bugurile are trebui sa se rezolve bugurile cat mai rapid pentru a readuce playerii pe ea.

* Subserver:prison

* Alte precizări:  Unele din cel mai importante buguri de rezolvat are fi:

1.greedul sa mearga 

2.fortune sa functioneze in continuare dupa un anumit nivel 

3.sa se rezolve bugul prin care random sectiunea pica 

4.cand dai withdraw si nu ai spatiu bani iti dispar 

5.bugul dupa ce mina z se reseteaza playeri daca mineaza in jos destul de rapid intr-un anumit spot pot cade in void la infinit 

6.bugul cand cumperi ceva de pe shop si nu ai spatiu dar tot iti ia bani din cont 

7.atunci cand se acceseaza comanda /warp free playeru va fii teleportat undeva unde este un presure plate pe care trebuie sa calce pentru a ajunge la free dar de fiecare data cand incearca spune sa stea pe loc pentru a fii teleportat si dupa spune teleportarea a fost anulata

8.bugul in care poti avea peste 1000 de sweeping edge pe sabie doar apasand click pe ea in inventar 

9. cand dai click pe un crate si vezi ce poate pica apoi apesi click pe acel item o sa se encanteze la infinit cu luck of the sea 

10.blocurile de coal si de iron nu se pot vinde.

Last edited by a moderator:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte buna si utila deoarece multi playeri se lasa de prison prin simplul fapt ca exista buguri , asa cum ai mentionat si tu mai sus.  Daca s-ar rezolva bugurile cred ca ar fi mai multa activitate pe sectiune si nu s-ar mai lasa playerii.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este ,

:pro:

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Ideea ta de propunere este dupa parerea mea ,destul de utila,deoarece cum ai spus si tu ,jucatori se plictisesc repede atunci cand gasesc bug-uri.Astfel,de la mine ai :pro:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, propunerea ta este una buna , deoarece cum s-a spus si sus ^^ , jucatorii cand gasesc bug-uri , se plictisesc. De la mine ai :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Orice bug ar trebui rezolvat. Nu cred este vorba de plictiseala.

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Este chiar foarte bine ca te preocupa binele sectiunii si ca doresti ca orice bug sa fie raportat si rezolvat.

Status
    Not open for further replies.