• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere recrutări Staff

Status
    Not open for further replies.

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut,gradul Loyal se obtine doar daca ai contul creat acum 500 de zile.Nu toti membrii staff au creat contul acum 1 an si jumatate.Cunosc multi membri staff care desi nu au gradul Loyal,stiu regulamentul mult mai bine decat aproape fiecare player cu statusul Loyal.Daca ai gradul Loyal,nu inseamna ca ai mai multa experienta sau ca stii mai bine regulamentul.Oricare player isi poate cred contul pe serverul nostru,sa nu intre pe el decat o data pe an,si sa aiba gradul.In opinia mea nu e corect fata de ceilalti membri staff care nu au statusul,si nici nu mi se pare corect fata de cei care vor face cereri pe viitor.Cum s-a mentionat si mai sus,daca am face cum crezi tu,nu am avea prea multi membri staff,si sectiunile care deja sunt toxice si care au hackeri pe ele,vor fi si mai rele daca se implementeaza ideea ta.In concluzie,votul meu este :contra:

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut !
    Nu vad logica acestei propuneri , daca vrei sa devii staff trebuie sa ai orele cerute si poti aplica.
    :contra: .
    Succes !

Status
    Not open for further replies.