• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Regulament

Status
    Not open for further replies.

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
     * Nick-ul tău: TheAshz

* Propunere:  Sa se adauge o traducere in engleza la regulament / helper request / moderator request

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Am avea mai multi playeri internationali , avem cativa playeri loiali care nu sunt romani , si cateodata incalca regulamentul ca nu inteleg romana .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fii mult mai usor pentru jucatorii straini sa joace pe server. Mai putine banuri si mute-uri , mai multe prietenii.

* Subserver: -

* Alte precizări:  De traduceri m-as putea ocupa chiar eu , am timp liber si pot vorbii engleza fluent si la un nivel foarte avansat , deoarece traiesc in Anglia.

Edit: Am auzit ca serverul are planuri la ajunge la un nivel mult mai mare si poate si international. Acesta ar fii un pas mic in a devenii cum este propus.

Last edited by a moderator:

Cloacks

User
    Player
    O idee chiar foarte bună.

De la mine ai  :pro:

TheUnknownGa

User
    Player
    Este o idee buna , mai ales ca playerii straini ar putea intelege mai bine regulamentul daca ar vrea sa aplice pentru Helper/Mod.  pro.png​

SanduK

Loyal
    VIP
    E o idee chiar Buna :pro:

AlexelTL_GOD

User
    Player
    O idee destul de buna, ar ajuta persoanele straine

:pro:

knothegud

User
    Player
     Din câți jucători se joacă pe server, puțini folosesc forum-ul unde este regulamentul. 

În momentul în care o persoană străină intră pe un server românesc și vede că este în altă limbă nici nu mai stă pe treabă și iese, cel puțin așa am observat și așa fac și eu, că nu te duci să joci pe un server rus.  

Ideea ar fii să se adauge traducere pe server în limbă engleză în momentul în care server-ul detectează un jucător care are un IP din străinătate

Regulamentul în limbă engleză nu ar ajuta deoarece la bază se știe că nu ai voie cu hack-uri și/sau să nu vorbești vulgar. 

Dar ideea în sine este interesantă și cu mai multe adăugări ar putea ajuta server-ul să treacă la un mai mare. 

:pro:                                                P.S:(@offtopic): Îți dau un sfat, dacă tot încerci să scrii cu culoare încearcă să nu mai pui size la text așa de mare. 

Status
    Not open for further replies.