• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Regulament

Status
    Not open for further replies.

qPandaa_

User
    Player
    * Nick-ul tău: qPandaa_

* Propunere: Stiu ca poate propunerea aceasta nu va fi acceptata, dar merita incercat.^^ Propun sa se adauge o regula noua, aceasta fiind banarea playerilor pentru 30min-1h pentru injuratul staff-ului in privat. (./msg), tinand cont de gravitatea situatiei.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Stiu ca limbajul in msg, spamul si restul nu se sanctioneaza in cazul playerilor, dar zic ca pentru staff sa fie o exceptie. Daca cineva ne injura in privat, ce facem? Noi fiind in staff nu avem voie sa injuram si nici sa ne luam in gura cu jucatorii(sa ne certam). Plus ca unii playeri profita de acest fapt si injura membrii staff-ului pentru diferite motive, stiind ca acestia nu vor fi sanctionati.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Sper sa fie acceptata aceasta propunere, nu cred ca este una inutila.

Void

User
    Player
    Imi place ideea ta foarte mult, ma gandeam sa fac si eu o propunere de genul dar ma bucur ca ai facut-o tu deja.

Ideea este in felul urmator: Daca X te injura/spameaza si esti singurul staff on, ce faci? Ignore nu ii poti da, pentru ca daca scrie ceva vulgar/spameaza in chatul global, tu nu vei mai vedea, daca nu ii dai ignore iti umple globalul cu spam/injuraturi.

Prin toate cele spuse, sper sa se bage. :pro:

xValix10

User
    Player
    o idee buna im place :pro:

CookiePower

User
    Player
    1Pentru asta ai acces la comanda ./ignore

2.Cel care injura in ./msg poate primi o reclamatie pe forum!

Ideia nu e prea pozitiva!

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Idea este buna. Sper si eu sa fie adaugata

:pro:  

IulianGamer

User
    Player
    Ideea este buna. Dar cum a spus cineva mai sus exista comanda /ignore . ii poti da ignore putin timp pana se potoleste.

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  e chiar buna si si 

Ideea este buna. Dar cum a spus cineva mai sus exista comanda /ignore . ii poti da ignore putin timp pana se potoleste.

daca ii dai ignore si dupa are nevoie de ajutor cum il vei ajuta daca nu il vezi ca il ai pe ignore ? 

Void

User
    Player
    Pentru asta exista forumul si sectiunea de reclamatii!
    Daca faci reclamatie cuiva care te-a injurat in msg o sa iti fie raspuns cu " ai [/ignore]" citeste regulamentul apoi contrazice-te

Elviraaa

User
    Player
    Ban-ul mi se pare puțin cam mult, eu aș spune sa se sancționeze cu mute între 1 și 4 ore, așa cum s-ar sancționa daca ar spune in chat-ul global. În fine, ideea ta este destul de ok. 

:pro:

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu mi se pare una buna deoarece ai comanda /ignore nume pentru a rezolva asa ceva.Ma voi axa in mare parte pe aceasta comanda sa-mi exprim opinia.Daca cineva te injura in privat (tu fiind membru Staff),ii dai ignore,iar apoi,prin absurd,ar fi cerut ajutorul unui membru Staff pe /helpop,de ce sa-l mai ajuti cand te face in toate felurile?Adica,pentru mine,ignore 5-10 minute pana se potoleste este suficient,nu cred ca este nevoie sa se sanctioneze cu ban/mute cateva ore.Am vazut ca cineva a raspuns mai sus ca cine injura in /m poate primi o reclamatie pe acest motiv,ceea ce nu este adevarat,probabil a retinut gresit daca i-a spus cineva...in fine.Am vazut raspunsuri cu 'ce faci daca dupa spameaza/injura pe chat-ul global?'...Hmm,de ce trebuie anuntati cei care primesc ignore?Sincer,eu am fost facut in toate felurile de atatea ori,nu m-a afectat cu nimic,nu au vreun argument pentru ce zic,nu trebuie asa ceva sa fie pus 'la suflet' (daca pot spune asa).Votul meu este:

MihaiTeo123

User
    Player
    Salut! Nu inteleg de ce ai facut aceasta propunere dar, parerea mea este ca degeaba s-ar da ban pentru limbaj in /msg, /m, /r etc. Daca in regulament scrie ca pentru probleme cu un player in privat se foloseste comanda /ignore.

Votul meu este :contra: . Imi pare rau!

ExoticPlaysYt

User
    Player
    Nu este o idee buna deoarece eu nu cred ca staffu pune la suflet ce zic niste copii si uni o sa dea ban doar ca asa vor ei ceva gen "x ma facut *Cenzurat* ma simt jignit" sau ceva in genu mai bine /ignore si gata ai scapat de el si de la mine ai  :contra:

Void

User
    Player
    Nu este o idee buna deoarece eu nu cred ca staffu pune la suflet ce zic niste copii si uni o sa dea ban doar ca asa vor ei ceva gen "x ma facut *Cenzurat* ma simt jignit" sau ceva in genu mai bine /ignore si gata ai scapat de el si de la mine ai  :contra:
    Nimeni nu pune la suflet, dar daca esti singurul staff on si te spameaza X pe /msg daca ii dai ignore poate se apuca sa spameze si pe global apoi iti iei reclamatie si warn ca de ce nu te ocupi de global, daca nu ii dai ignore apoi iti umple chatul si nu mai ai cum sa te ocupi de global, asa un mute ceva ca sa-l potoleasca.. si pe /helpop la fel..

ExoticPlaysYt

User
    Player
    Void faci un screen cand te injura si ii dai la reclamatie si zici si tu acolo "dupa ce ma face in toate felurile sa il mai ajut ?" oricum ignore nu il tii tot timpu peste catva timp il scoti 😜

Status
    Not open for further replies.