• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere] Roleplay

Status
    Not open for further replies.

Doctor Foxy

User
    Player
    Salut! Sunt Foxy si astazi vin cu o propunere pe care multi o sa o gaseasca buna si altii nu.

Propunerea pe care vreau eu sa o fac acum este ca pe server sa fie adaugata o noua sectiune.

Sectiunea noua v-a purta numele de Roleplay si v-a fi o sectiune unde toti roleplayerii serverului pot merge.

Pe aceasta sectiune poti sa te casatoresti, sa formezi clanuri si poate sa ai o familie.

Ceea ce incerc eu sa ating aici cu acesta noua sectiune este de a reduce spam-ul de pe Creative.

Spam-ul costand in mesage de genul "Caut iubita", "caut sotie", "caut Frate", "Caut Sora", "Caut mama" etc.

Eu sincer aceasta propunere ar putea dezvolta atat serverul de Creative cat si Serverul de Roleplay.

Acum gamemode-ul principal pe care v-a fi pe scetiune v-a fi la alegerea Staff-ului.

xShadow_

User
    Player
    :pro:

MultiPlex

User
    Player
    :pro: Acest minigame este foarte interesant din punctul meu de vedere.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    :pro:

Alexia

Sit down
    Player
    Acest minigame nu isi are rostul, de aceea este creative, sa cauti familie si alte chestii, spamul nu ar fi niciodata redus doar ai scade numarul de playeri de pe creative ceea ce nu imi place.

:contra:

SlenderGaming

User
    Player
    Cum a spus si Alexia, acest minigame ar scade numarul de playeri de pe creativ, plus ca este deja un minigame asemanator (MMORPG) :contra:

Ionut_12

User
    Player
    Avem Creative care mai poate sa fie bun, si e o propunere fara rost, mai bine sa puna iddeile tale pe GTA.

Respins. Inchis :)

Avem Creative care mai poate sa fie bun, si e o propunere fara rost, mai bine sa puna iddeile tale pe sectiunea GTA

Sau pe sectiunea care se va face MPORG este asemanatoare

CONTRA

MMORPG

**

Last edited by a moderator:

MOS

User
    Player
    Cum a zis si Alexia, pentru asta este creative-ul, acolo nu ai prea mult content dar iti poți crea unul. Daca vrei "clan" sau sa rolezi o familie, etc, poti face foarte bine pe factions sau pe survival acest lucru. Pentru o sectiune de roleplay e nevoie de un chat extrem de organizat si actiuni organizate care sunt destul de greu de întreținut 

:contra:

Status
    Not open for further replies.