• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Rust

Status
    Not open for further replies.

Diamondcreep

User
    Player
    Rust in Minecraft=minigame frumos+atras playeri+mai multi playeri

Si acuma vin itemele din el.     Kit=Stone Axe si  Stone Pickaxe

Oak log=1 log                          Unelte/Tools:

Birch Log=2 log                       Hammer:Upgrade la baza. (Cat costa la fiecare parte din baza in lemn atata si in metal piatra)

Spruce Log=3 log    
                   Salvaged Axe:Cel mai bun topor la fiecare log da x 3 din cate ar trb sa dea. (Topor Diamant)

Dark Log=4 log                        Salvaged Pickaxe:Cel mai bun pickaxe da la fiecare minereu x 4 din cat ar trb sa dea.(Pick Diamnat)

Wall=10 log  h=3 blocuri        C4:Cu acest lucru vei da raid la baze (Reteta craft 10 Explosive 5  Cloth 2 Tech Trash)

Roof=15 log h=3 blocuri        Resources:Explosives 10 Gun Powder

Floor=20 Log h= 1 blocuri si L= 3x3      Armor: Leather Armor , Iron Armor  

Pillar=5 log   h=3 blocuri                         Guns:M4a4 , Ak-47 ,Bolt Action (sniper)  4x scope , red dot sight, M9 , Revolver.

Window=8 log  h=3blocuri                          Ammo: Simpla , Incendiara , Explosivila.

Deci minereurile se vor gasi pe mapa ca niste pietre de 3 x 3 in ele se vor gasi  Sulfur , Iron ,  Cooblestone.  Food:Mar Conserve si Apa.

Daca sapi cu tarnacop de piatra primesti 1 din fiecare

Daca sapi cu tarnacop de fier primesti 2 sau 3 din fiecare

Aceasta a fost propunerea mea.Sper sa va placa!!!

CoolSkate2007

User
    Player
    :pro: este o propunere buna chiar as vrea sa joc Rust pe Gamster

Defapt :contra: nu prea-mi place Rustu-l daca e bagati DayZ

Last edited by a moderator:

CoolSkate2007

User
    Player
    daca e bagati Rust m-am schimbat imi place mult Rustu-l si nu l-am jucat in viata mea pe mc si as vrea sa il joc pe Gamster pentru prima oara

MultiPlex

User
    Player
    :pro: Ar veni mai multe persoane pe acest server si trebuie adaugat ceva nou in Romania.Eu nu am vazut acest minigame in romania pe un server de minecraftcpana acum ar fi si ceva original.

JenialuLegion

User
    Player
    :pro:  Am mai jucat pe un server, nu este original... Dar poate in Romania este... Aveti grija la anticheat, ca provoaca multe buguri pe modul RUST.

Last edited by a moderator:

Hakito

User
    Player
    :pro: Mereu mi-am dorit un server de rust, dar sa existe si arme, gen sa fie o resursa ca cea de pe gta!

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Respins pe moment

Status
    Not open for further replies.