• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sanctionare Scam.

Status
    Not open for further replies.

qSebip

User
    Player
     Nick-ul tău: qSebip

* Propunere: Propun ca Inselatoria / Scam-ul sa fie sanctionate !

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Multi playeri iau o groaza de tepe zilnice pe acest server, iar multi se lasa deoarece toata munca lor a fost distrusa si sunt luati la misto. Astazi am avut parte de o teapa si m-am simtit groaznic, toata munca mea de 1 luna pe server a luat sfarsit, din cauza unui plod de 12 ani.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece multi playeri nu s-ar mai lasa de server, scam-urile ar inceta, iar gameplay-ul ar fi mult mai frumos si playerii ar fi mult mai buni/sociali unii cu altii, deoarece ar avea incredere in regula "Fara inselatorie".

* Subserver: SkyBlock Spring 1.12 (Poate fi aplicata pe toate subserverele)

* Alte precizări:  Sper ca propunerea mea sa fie luata in considerare...

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Nu stiu la ce tip de scam te referi , dar le voi lua pe toate la rand cu argumente!
    Scam de iteme: Daca doresti sa cumperi un item, il poti ruga pe vanzator sa il puna pe /ah
    Inselatorie/Trap (Tpa+kill): Nu esti fortat sa accepti TPA, cand o faci , o faci pe propria raspundere
    Scam insula: De ce ai adauga persoane pe care nu le cunosti pe insula, sau de ce ai vrea sa cumperi, munca altuia?
    Scam bani: Nu te forteaza nimeni sa dai primul itemul sau banii!
    Acestea fiind spuse, votul meu va fi evident negativ!

:contra: Multa bafta!

McFan66

User
    Player
    :contra: Daca esti destept poti evita orice tip de scam cu usurinta daca stii sa te feresti de ele.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.