• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere sb air 1.8

Status
    Not open for further replies.

HolySmoly

User
    Player
    * Nick-ul tău: HolySmoly

* Propunere: Propun ca pe skuyblock air sa nu se mai bage donatorii peste staff la mute deoarece ei au donat pentru niste plusuri ca de exemplu kiturile si comanda /fly

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece ne-am organiza mai bine si o sa ne descurcam mai bine

* Subserver: Skyblock air 1.8

* Alte precizări:  Nu am!

mini.

god gaymer
    Player
    In regulament scrie deja ca donatorii nu au voie sa se bage peste staff in sanctiuni , nu inteleg de ce ai facut aceasta propunere.

Hopped Danu

User
    Player
    Sunt de acord cu aceasta propunere dar pe unele sectiune chiar daca scrie in regulament oricum este cate un donator ''Smecher'' care da mute peste cine vrea si cand vrea!As propune pentru ca se baga sa ia cate un warn.

:pro:

Lzsse

User
    Player
    50/50

am vazut hero care nu se ocupau deloc

am avea nevoie dar cine sa se ocupe de fiecare?

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Daca staff-ul este destul de atent si destul de antrenat in a da mute-uri, poate sa dea inainte lor, nu vad de ce ar fii o problema daca un donator se baga peste un staff. Oricum nu are voie sa dea mute daca staff-ul respectiv avertizeaza si jucatorul se baga si da mute :contra:  

HolySmoly

User
    Player
    Daca staff-ul este destul de atent si destul de antrenat in a da mute-uri, poate sa dea inainte lor, nu vad de ce ar fii o problema daca un donator se baga peste un staff. Oricum nu are voie sa dea mute daca staff-ul respectiv avertizeaza si jucatorul se baga si da mute :contra:  
    Nu cred ca stii care e faza de pe sb 1.8 acolo toti donatorii se baga peste staff intra macar 2 ore si o sa vezi ca un jucator primeste mute de 3 ori de la un staff si inca 2 donatori de obicei nu cred ca poti sa zici ca stafful nu este atent. Si donatorul nu are voie sa dee mute daca este staff on deoarece un donator a donat pentru kituri sau /fly nu si pentru /mute acea comanda este un plus.

HolySmoly

User
    Player
    :contra:  daca acestia sanctioneaza corect,nu vad care ar fi problema.
    Sunt deacord cu propunerea ta si nu doresc sa iti modifici votul dar vreau sa iti spun si tie ca donatorii nu au donat ca sa poata sa se bage peste staff ei au donat pentru a ajuta serverul si pentru a avea niste plusuri precum kitul sau /fly.

_Tommy

User
    Player
    Buna nu inteleg cu ce te supara daca un donator mute inaintea ta.Inseamna ca este mai rapid.Daca donatorul nu abuzeeaza nu inteleg de ce nu  ar avea voie.Atat timp cat un donator de mute corect si respecta are voie.+ca daca donatorii nu au avea voie sa se bage peste sstaff dc ar avea comanda /mute /tempmute /tempban ? Mi se pare o propunere care nu are rost+ca activitatea de staff nu se face cu mute-uri  banuri .

:contra: Imi pare rau

Last edited by a moderator:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.