* Nick-ul tău: Tudoreal
* Propunere: Să se creeze o secțiune CU reguli, cum sunt şi pe celelalte secțiuni, doar că:
1. Să nu existe /shop sau alte warpuri ci doar /tshop si /trade
2. Să avem protecții de genul:
+ Iron Block - 3 blocuri protecție
+ Gold block - 5 blocuri protecție
+ Lapis Lazuli Block - 7 blocuri protecție
+ Diamond block - 10 blocuri protecție
Precizare: Să nu se adauge Emerald block pentru că s-ar face usor de la villageri
3. Să putem intra in staff pe acea secțiune, ca sa ne ocupăm de chat/reguli&hackeri
4. Kiturile de donatori să conțină următoarele lucruri:
Kit Hero-
Pickaxe ef 4,fortune 3, unbr 3
Pickaxe ef 4, silk 1,unbr 3
Sabie sharp 4, looting 3, unbr3
Topor ef 4, silk 1, unbr 3
Armură full prot 4, thorns 2,unbr 3
Lopată ef 4, silk 1, unbr3
La ultra si legend sa urce pana la ef 5 pe unelte si prot 5 pe armura, iar la vip sa urce la ef 6, fortune 4, iar pe armura prot 6, supreme la fel iar elite ef 7 fortune 5 iar pe armura prot 7
Precizare: Să nu avem acces la tpa, dacă facem team avem coordonate, /trade dăm la spawn şi să avem /rtp .
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece eu chiar mi-aş dori să joc pe un server fara shop si alte tâmpenii de genul, ştiu ca exista Anarchy, dar acolo nu sunt reguli, îți este permis să înjuri pe cine vrei şi să faci spam cât vrei, şi să joci cu hack + că nu exista staff. Am jucat mult pe anarchy pana când am aflat că avem voie cu hack.. am fost demoralizat, acum sper să se bage această secțiune.
* Subserver: Vanilla, dar nu în sensul adevărat al cuvântului
* Alte precizări:-
* Propunere: Să se creeze o secțiune CU reguli, cum sunt şi pe celelalte secțiuni, doar că:
1. Să nu existe /shop sau alte warpuri ci doar /tshop si /trade
2. Să avem protecții de genul:
+ Iron Block - 3 blocuri protecție
+ Gold block - 5 blocuri protecție
+ Lapis Lazuli Block - 7 blocuri protecție
+ Diamond block - 10 blocuri protecție
Precizare: Să nu se adauge Emerald block pentru că s-ar face usor de la villageri
3. Să putem intra in staff pe acea secțiune, ca sa ne ocupăm de chat/reguli&hackeri
4. Kiturile de donatori să conțină următoarele lucruri:
Kit Hero-
Pickaxe ef 4,fortune 3, unbr 3
Pickaxe ef 4, silk 1,unbr 3
Sabie sharp 4, looting 3, unbr3
Topor ef 4, silk 1, unbr 3
Armură full prot 4, thorns 2,unbr 3
Lopată ef 4, silk 1, unbr3
La ultra si legend sa urce pana la ef 5 pe unelte si prot 5 pe armura, iar la vip sa urce la ef 6, fortune 4, iar pe armura prot 6, supreme la fel iar elite ef 7 fortune 5 iar pe armura prot 7
Precizare: Să nu avem acces la tpa, dacă facem team avem coordonate, /trade dăm la spawn şi să avem /rtp .
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece eu chiar mi-aş dori să joc pe un server fara shop si alte tâmpenii de genul, ştiu ca exista Anarchy, dar acolo nu sunt reguli, îți este permis să înjuri pe cine vrei şi să faci spam cât vrei, şi să joci cu hack + că nu exista staff. Am jucat mult pe anarchy pana când am aflat că avem voie cu hack.. am fost demoralizat, acum sper să se bage această secțiune.
* Subserver: Vanilla, dar nu în sensul adevărat al cuvântului
* Alte precizări:-