• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Secțiune Nouă

Status
    Not open for further replies.

uau-

User
    Player
     * Nick-ul tău: SsALBU

* Propunere:  Sa se adauge TNT-RUN 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : as crede ca ar fi amuzant sa te joci pe niste TNT-uri ,as crede ca ar atrage mai multi playeri si  nu am mai vazut atat de multe sv romane cu TNT-RUN pe ele deci da.

* Subserver:TNT-RUN

* Alte precizări:  nope

mini.

god gaymer
    Player
    Eu stiu ca au mai fost cateva propuneri despre adaugarea sectiunii TNT-RUN si au fost respinse

Acum revenind, stiu de la unii ca jocul este vechi si ca nu mai aduce atat haz unora dintre jucatori. (Eu asa gandesc)
    Sunt destule sectiuni pe server,si multe dintre ele sunt jucate , aproape toate, nu cred ca o sa ajute sectiunea.

:contra:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Minigame-ul TNT RUN este haios , dar nu mai are haz , eu joc minecraft de mult si era GROZAV , dar acum a expirat dar va ramane in cartea recordurilor minecraft ca find un minigame GROZAV,

Jucatorii nu o sa mai intre si va fi adaugat degeaba de asta ar trebuii sa fie adaugat o alta idee noua.

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu cred ca ar fii jucata aceasta sectiune de la mine ai un :contra:  

Tedduard

User
    Player
    Mi-ar placea sa mai joc si niste TNT-RUN. Ma distram inainte pe minigame-ul asta si ar fi frumos sa se adauge si aici, adica majoritatea s-ar juca cum se joaca pe jump down un meci sau doua asa ca sa te calmezi putin, sa te relaxezi. 

:pro:

Status
    Not open for further replies.