• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Secțiune Nouă

Status
    Not open for further replies.

KeNzOr

User
    Player
    * Nick-ul tău: TriKonix

* Propunere: Secțiune nouă cu Among Us

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Among Us este un joc foarte po*Cenzurat*r in ultima perioada si mi s-ar parea o idee interesantă de a putea avea acest tip de joc pe server. Stiu ca exista deja secțiunea Murder Mystery si s-ar asemăna cu ea, insa pe Among Us avem diferite task-uri de facut si meet-uri pentru a decide si a vota persoanele.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi un mod de joc nou interesant.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  -.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi se par mult prea identice sectiunile ca sa fie adaugata sectiunea asta, insa s-ar putea face un Update pe Murder Mistery, de la mine ai :contra:

@StefaniaPeng^

I_EPiC_I

User
    Player
    Propunerea ta mi se pare degeaba atat timp cat avem Murder Mystery, dar s-ar putea face un update la Murder Mystery  :contra:

CasianKSI

User
    Player
    Propunerea ta mi se pare inutila cat timp avem Murder Mystery, insa un update pe Murder Mystery ar fi bine venit, :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare inutila , deoarece avem Murder Mystery ,dar s-ar putea face update la sectiune  :contra: .

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Imi place foarte mult propunerea ta ! Ca fana a acestui joc, as fi nespus de fericita daca serverul Gamster ar suporta o sectiune de acest fel. Ar atrage extrem de multi jucatori noi, intrucat Among devine tot mai cunoscut pe zi ce trece.

:pro:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.