• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sectiune noua

Status
    Not open for further replies.

cantkillher

User
    Player
    * Nick-ul tău: Italianul

* Propunere: Adaugarea unui nou mini game, un fel de MMORPG.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai in primul rand ar fi singura sectiune de tip MMORPG de pe server. Sectiunea sa fie un fel de survival unit cu skyblock si sa aibe quest-uri si chiar o poveste. "Aventura" jucatorilor sa inceapa cu acestia care se "trezesc" intr-un mic sat unde vor avea unele dialoguri cu cativa sateni care au nevoie de ajutor ( de aici incep si quest-urile ) iar acestia pe dinafara satului o sa se confrunte cu animale salbatice, va trebuii sa si upgradeze din ce in ce mai mult echipamentul si sa-si procure cat mai multe materiale pentru a se putea duela cu bosi si alti jucatori.

* Subserver: Global.

* Alte precizări:  -

MrAstrix

User
    Player
    Salut @Italianul,

Imi place propunerea ta,mai ales conceptul cu satucul si mobii ce pandesc sa te atace,dar si ideea de mmorpg.Totusi aceasta propunere imi aminteste de o serie a unui youtuber(cred ca modul de joc era tekkit,nu mai stiu).

SanduK

Loyal
    VIP
    Aceasta propunere a mai fost propusă si a fost respinsă deoarece sunt deja prea multe minigame-uri  pe secțiune si nu sunt prea jucate . :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.